Wie zijn wij?

devakhandel: dé tuinwinkel voor al uw tuinonderhoud

devakhandel is het adres voor alle tuinartikelen voor uw tuinonderhoud. We zijn dé leverancier voor agro, groen, sport en recreatie. We kunnen u voorzien van de juiste bodemverbeteraars, gewasbescherming bemesting, insectenbestrijders en natuurlijk allerlei tuingereedschap of afrastering. Daarnaast kunnen we u van deskundig advies voorzien over het onderhoud van uw groen. Lees hier meer over onze online en offline tuinwinkel en diensten.

Meer informatieBestellen

Gewasbeschermingsmiddelen helpen uw tuin mooi en gezond te blijven. Zo beschermt u planten tegen aantasting door ziekten, ongedierte en onkruid. Het is mogelijk om te kiezen tussen chemische of biologische bestrijdingsmiddelen om uw gewassen zonder weerstand van ongedierte of onkruid te laten groeien.

Om het werken in de tuin makkelijker te maken, vindt u onder onze tuingereedschappen al het gereedschap dat u hierbij kan helpen.

Van handsproeiers tot snoeischaren, alles wat u nodig heeft, is samengebracht onder deze uitgebreide categorie.

Makita is een marktleider in accu producten en brengt een aantal platformen op de markt waarvan het LXT 18 V platform het bekendste is. Met ruim 250 producten die allemaal werken op dezelfde 18 V accu (of twee) en met de introductie van het nieuwe XGT 40 V Max platform werkt Makita aan haar visie van een gereedschapswereld zonder snoeren of brandstof.

Vraag om advies

Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Bestellen

Bekijk direct ons assortiment en bestel vandaag nog. Vandaag besteld? Morgen in huis!

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.