DCM

Je bent hier:
HomeMerkenDCM
Bij devakhandel waarderen we kwaliteit, duurzaamheid en de groene vingers van onze klanten. Daarom zijn we trots op ons assortiment van DCM, een pionier in organische meststoffen.
Zoeken
27 producten gevonden
Sorteren

DCM organische meststoffen

DCM, met decennia aan expertise en een hart voor duurzaamheid, biedt een breed scala aan tuinoplossingen die perfect aansluiten bij uw passie voor tuinieren. Hun innovatieve Minigran-technologie, samen met een diep respect voor het milieu, maakt DCM de ideale keuze voor iedereen die zijn gazon, moestuin of siertuin wil verrijken. Ontdek de magie van DCM bij devakhandel en maak uw tuindromen waar.

Wij staan volledig achter de filosofie en producten van DCM, een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van een groenere wereld door middel van hoogwaardige, organische meststoffen en tuinproducten. Sinds 1976 heeft DCM, met roots in de Group De Ceuster-familie, zich toegelegd op duurzaam tuinieren. Hun Minigran-technologie belooft een efficiënte voeding voor gazons en tuinen, terwijl ze ook oplossingen bieden voor moestuiniers en siertuinen.

Ons DCM assortiment

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van DCM-producten, perfect afgestemd op uw tuinbehoeften, waarmee u streeft naar een weelderige, gezonde tuin met respect voor het milieu. Ontdek het zelf op devakhandel.nl.

Ons hart ligt bij de ondersteuning van elke tuinier, of u nu een hobbyist bent of een professional. Bij devakhandel geloven we dat groene vingers hand in hand gaan met een groen hart. Dit staat ook centraal in onze missie om u te voorzien van de allerbeste producten voor uw tuin.

Verken de kracht van onze organische meststoffen, verrijkt met deze revolutionaire Minigran-technologie. Klein maar krachtig, deze korreltjes zijn ontworpen om uw gazon en tuin sneller en efficiënter te voeden, voor een zichtbaar gezonder resultaat. Ons assortiment omvat meststoffen speciaal ontwikkeld voor elke behoefte van uw gazon en tuin, van het revitaliseren van uw gras met DCM Gazon Pur, tot het stimuleren van een gezonde start in het voorjaar met DCM Gazonstart, tot onze allround DCM Gazonmeststof voor een diepgroen en robuust gazon.

DCM voor moestuinen en siertuinen

Ook voor de moestuinliefhebbers en siertuinenthousiastelingen heeft DCM een op maat gemaakte oplossing. Met de organische moestuinmest en siertuinmeststoffen zorgt u voor een bloeiende oogst en een kleurrijke tuin. Kiezen voor DCM betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en expertise, met producten die niet alleen doeltreffend zijn maar ook bijdragen aan een groenere wereld.