DCM Graszaad Riparo Plus

7,7534,75 incl. btw

Graszaad Riparo Plus incl. organische meststof voor herstel- en doorzaaigazon. Sterk doorzaaimengsel voor na het verticuteren of herstellen van kale plekken. Snelle zodevorming en beworteling.

Levertijd 3-5 werkdagen
Wissen
Categorie: SKU: 1002310 Tags:

Beschrijving

DCM Riparo Plus is het beste graszaad  voor een snel herstel van uw gazon. Het is samengesteld uit grassoorten die erg vlug kiemen en snel een dichte zode vormen. De fijne, maar toch sterke grastypes mengen zich onopvallend in een bestaand sier-, speel- of sportgazon. En dankzij de unieke samenstelling en grassoorten van hoge kwaliteit werkt dit mengsel ook al bij lagere temperaturen als beste.

Kale plekken kleuren in een mum van tijd weer groen en uw gazon is weer dicht en groen. Dankzij de toevoeging van organische meststof bij die graszaad zal het graszaad nog sneller ontkiemen en beter inwortelen. DCM Riparo Plus is niet alleen ideaal voor het inzaaien van kale plekken, maar kan ook perfect gebruikt worden om een heel gazon mee door te zaaien, bijvoorbeeld na een verticuteerbeurt.

DCM Riparo Plus is een snelkiemend gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Voor herstel van kale plekken of doorzaai van het gazon na verticuteren of ontmossen. De meststof zorgt voor een sneller herstel en een betere beworteling dankzij de aanwezige voedingsstoffen.

U kunt dit graszaad ook gebruiken in combinatie met Vivimus Gazon. Door na het zaaien het graszaad af te dekken met DCM Vivimus Gazon bevordert u niet alleen de kieming van de zaadjes, maar voorkomt u bovendien dat ze wegwaaien of opgepikt worden door de vogels. Graszaad kiemt namelijk het best als het lichtjes afgedekt ligt.

Klik hier voor advies & tips voor een jaarrond een diepgroen gazon

 

graszaad + samengestelde organische meststof NP 4-23

 

 

Extra informatie

Gewicht 0.26 kg
Verpakking

0.26 kg = 20m2, 0.585 kg = 45m2, 1.3 kg = 100m2, 1.95 kg = 150m2, 2.6 kg = 200m2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Graszaad Riparo Plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.