Toont alle 6 resultaten

Barriere Radikal pasta

9,95

Dit lokaas onder vorm van pasta bevat een middel dat de werking van het hart doet vertragen en waardoor de muizen in slaap vallen. Het product heeft een snelle werking : de muis raakt onderkoeld en overlijdt 24 uur na inname.

Luxan Brodilux Graan

4,95

BRODILUX GRAAN 50 G TEGEN MUIZEN
Luxan Brodilux Graan is een lokaas op graan basis, klaar voor gebruik, in sachets van 25 gram ter bestrijding van huismuizen.

Luxan Sorkil Bloc 5x20gr

9,95 8,96 incl. btw

Sorkil Bloc is een lokaasbloc tegen huismuizen. Het middel bevat tropische zaden die de muizen graag eten. De blokjes zijn per stuk verpakt in folie en zodoende makkelijk te plaatsen in de meegeleverde lokdoosjes.

Protect Home Express Lokdozen

9,95

De pasta is door het hoge vetgehalte zeer aantrekkelijk voor muizen, de eerste effecten zijn al binnen 24 uur zichtbaar. De muis valt in slaap en zal in zijn slaap sterven, het is een pijnloze manier van bestrijden. Met 1 lokdoos kunnen tot 50 muizen worden bestreden.

Protect Home Frap Block

9,99

Protect Home Frap Block muizen in huis is perfect voor de bestrijdingen van huismuizen in ruimten. Frap block is kant-en-klaar lokaas dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast ter bestrijding van muizen.

Protect Home Frap Granenmix

5,89

Protect Home Frap granenmix muizengif is bestemd voor de bestrijding van huismuizen in ruimten binnenshuis. Frap Granenmix is een kant-en-klaar lokaas bedoelt voor toepassing binnenshuis.