Graszaad DCM Grazio Plus

13,9529,50 incl. btw

Gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Voor de aanleg van een stijlvol Engels siergazon met zeer fijne blaadjes. De meststof zorgt voor een betere beworteling.

Levertijd 3-5 werkdagen
Wissen

Verdien tot 30 Punten.

Categorie: SKU: 1002786 Tags:

Achteraf betalen

Betaal pas voor uw bestelling zodra u deze thuis heeft ontvangen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Klantenkaart

Spaar punten voor extra korting. U ontvangt 1 punt per €1 euro die u uitgeeft.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Beschrijving

Wil je genieten van een stijvol Engels siergazon, kies dan voor DCM Grazio Plus. Dankzij DCM Grazio Plus krijg je snel een siergazon dat bestaat uit zeer fijne blaadjes, type Engels gazon. Door de fijne structuur van het gras zal een dichte grasmat ontstaan, waardoor dit gazon ook probleemloos een normale betreding aan kan.

Dankzij de unieke samenstelling en grassoorten van hoge kwaliteit werkt dit mengsel ook al bij lagere temperaturen als beste.

Snelkiemend gazonzaad gemengd met een fosforrijke meststof in een handige strooidoos. Voor herstel van kale plekken of doorzaai van het gazon na verticuteren of ontmossen. De meststof zorgt voor een sneller herstel en een betere beworteling dankzij de aanwezige voedingsstoffen.

U kunt dit graszaad ook gebruiken in combinatie met Vivimus Gazon. Door na het zaaien het graszaad af te dekken met DCM Vivimus Gazon bevordert u niet alleen de kieming van de zaadjes, maar voorkomt u bovendien dat ze wegwaaien of opgepikt worden door de vogels. Graszaad kiemt namelijk het best als het lichtjes afgedekt ligt.

Klik hier voor advies & tips voor een jaarrond een diepgroen gazon

graszaad + samengestelde organische meststof NP 4-23

Extra informatie

Gewicht0.6 kg
Maak een keuze

,

upc

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Graszaad DCM Grazio Plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie