Toont alle 11 resultaten

Bodemactivator

9,5020,95 incl. btw

Organische bodemverbeteraar met micro-organismen voor een betere bodemvruchtbaarheid en een rijk en divers bodemleven dat bodemmoeheid helpt voorkomen

Gedroogde Koemest

7,7518,95 incl. btw

Bodemverbeteraar die de grond verrijkt met humus voor een betere structuur. Gedroogd product, vrij van onkruidzaden, ziektekiemen en insecten en dus volledig veilig voor grond en planten.

Kleigrondverbeteraar Lava

10,25

Harde, poreuze lavakorrels (0-3 mm) van natuurlijke oorsprong om zware gronden te verluchten of te draineren. Steeds mengen met de grond. Kan ook gebruikt worden als plantsubstraat voor cactussen, vet- of rotsplanten en als afdekmateriaal.

Vivimus Gazon

8,35

Om te mengen met graszaad voor een snel herstel van kale plekken en een beter resultaat bij doorzaaien. Voor het uitvlakken van molshopen of putten in gazons of om te mengen in de grond bij de aanleg van een nieuw gazon.

Vivimus Heide-Rhodo

10,40

Om te mengen in de grond bij het aanplanten van zuurminnende planten zoals heide, rododendron, azalea, camelia, blauwe hortensia, pieris, skimmia. Verbetert de bodemstructuur, stimuleert de inworteling en het bodemleven.

Vivimus universeel

10,40

Om te mengen in de grond bij het aanplanten van bomen, hagen, struiken, buxus, etc. Verbetert de bodemstructuur, bevordert de inworteling en stimuleert het bodemleven. Toepasbaar in de biotuin.