Toont alle 14 resultaten

Aardbeien & kleinfruit

5,25

Organische korrelvormige meststof, voor aardbeien en kleinfruit. Geeft stevige planten en heerlijke dikke vruchten! NPK 6-5-10. Gebruik 0.5-1.2kg per 10m2.

Beendermeel

7,49

Natuurlijke bron van stikstof en fosfor, geeft planten extra energie bij het inwortelen, bloeien, vruchten- en zaden vormen. Gebruik 0.5-1.0kg/10m2.

Bentoniet 2kg

7,95

Bentoniet is geschikt voor het verbeteren van zanderige bodems. De kleimaterialen verbeteren lucht- en waterhuishouding en verbetert de vruchtbaarheid.

Bloedmeel

9,50

Organische stikstofbemesting, bevat 14% stikstof. Geeft een extra groeistimulans en verhelpt stikstofgebrek. Gebruik 0.5-1.0kg/10m2.

Compostmaker

7,49

Met compostmaker versnelt u het composteringsproces. Op basis van fossiele zeewierkalk en een organische stikstofbron. Gebruik 200 gram voor elke 30cm plantaardig afval.

Groenten en fruit

8,5026,50

Complete en 100 % organische meststof met een hoog kalium(potas)-gehalte voor dikke, stevige, gezonde en smaakvolle groenten, kruiden en vruchten.

Kieseriet 2kg

8,95

Korrelvormige magnesiummeststof, verhelpt magnesiumgebrek en zorgt voor mooie diepgroene bladeren van alle groene planten. Bevat 26% MgO. Gebruik 200-400gr per 10m2

Meststof Aardappelen

12,7525,95 incl. btw

Organische meststof op basis van natuurlijke grondstoffen voor de teelt van aardappelen. Rijk aan kalium voor stevige en smakelijke aardappelen die lang houdbaar zijn. Toepasbaar in de biotuin.

Meststof Bessen 1.5kg

7,50 incl. btw

Complete en 100 % organische meststof voor een rijke oogst van stevige, gezonde, sappige en smaakvolle bessen. Bevat micro-organismen voor meer bodemleven, een betere voedingsopname en een optimale plantengroei. Zeer geschikt voor licht zuurminnende bessensoorten. Toepasbaar in de biotuin.

Meststof Druiven

5,25

Organische meststof met voldoende stikstof voor een goede groei van de druivelaar en fosfor en kalium voor een rijke opbrengst. Toepasbaar in de biotuin.

Meststof Groenten & Kruiden BIO

3,105,25 incl. btw

Deze organische meststof bevat alle voedingselementen voor een goede groei en bloei. Met extra veel kalium voor sterke planten en dikke vruchten. Toepasbaar in de biotuin.

Meststof Groenten in serre/kas

7,75 incl. btw

Organische en natuurlijke meststof waardoor er geen verzouting van de bodem ontstaat in de kas. Geschikt voor alle groenten en kruiden in kassen en plantenbakken. De specifieke samenstelling van de organische stof stimuleert het bodemleven. Toepasbaar in de biotuin.

Meststof Tomaten

3,1012,75 incl. btw

Meststof op basis van natuurlijke grondstoffen voor het bemesten van tomaten. Bevat veel kalium en calcium waardoor de stevigheid van de planten en de ontwikkeling van dikke vruchten wordt bevorderd.

Tuinkali

7,50

Tuinkali is zeer geschikt als meststof in de groentetuin, voor het bevorderen van bloei in siergewassen maar ook voor het afharden van planten voor de winterperiode. NK 2-20