Toont alle 13 resultaten

Placeholder

Kunstgras Bentley

Kunstgras Bentley is een topproduct binnen ons assortiment. Is onder andere geschikt voor tuin, balkon, dakterras en bij zwembaden.

Placeholder

Kunstgras Golf

Kunstgras Golf is kunstgras dat uitermate geschikt is voor sport zoals Hockey en Golf. Dankzij de laagpolige en gekrulde vezel kan een goede balsnelheid worden gecreeerd.

Placeholder

Kunstgras Hummer

Speciaal geschikt voor kinderdagverblijven, scholen, openbare gelegenheden en speeltuinen is het gecertificeerde kunstgras Hummer. De Hummer is slijtvast en biedt een schone en veilige ondergrond om te spelen.

Placeholder

Kunstgras Jaguar

Kunstgras Jaguar is gemaakt van vezels in verschillende kleuren donkergroen. In combinatie met de twee kleurige mosdraad heeft dit type kunstgras een natuurlijke uitstraling.

Placeholder

Kunstgras Jeep

Kunstgras Jeep is een laagpolige kunstgras gemaakt van 4 verschillende kleuren vezels. Door de mix van 2 kleurig groen en 2 kleurig groen/bruin heeft deze kunstgras een natuurlijk uitstraling.

Placeholder

Kunstgras Maserati

Kunstgras Maserati is een zachte kunstgras en gemaakt van frisse groene vezels. Deze kunstgras is geschikt voor o.a. tuin, dakterras en balkon. Dit product hoeft niet ingezand te worden.

Placeholder

Kunstgras Mercedes

Kunstgras Mercedes is gemaakt van vezels in verschillende kleuren groen en heeft een frisse uitstraling. Geschikt voor o.a. in de tuin, bedrijfstuin en rondom zwembad.

Placeholder

Kunstgras Rover

Kunstgras Rover is een mooi product waarbij kwaliteit en prijs hand in hand gaan. Geschikt voor o.a. tuin, balkon en dakterras.

Placeholder

Kunstgras Sport Grass

Kunstgras Sport Grass is gemaakt van een sterk garen en heeft een natuurlijke uitstraling. Door de kwaliteit van de vezels is dit kunstgras uitermate geschikt voor kleine sportveldjes.