Grisport werkschoenen

Je bent hier:

Grisport werkschoenen en werklaarzen bieden veiligheid bij iedere zware klus in zowel huis, tuin als werkplaats.

Zoeken
7 producten gevonden
Sorteren

Veilig met Grisport werkschoenen

Wanneer u in werkschoenen rondloopt tijdens uw werkdagen, is het van belang dat deze comfortabel zitten, veilig zijn en de juiste ondersteuning bieden. Wij bieden een ruim assortiment van zowel de lage werkschoenen als de hoge Grisport werklaarzen.

Grisport werkschoenen en werklaarzen bieden een veilige uitkomst voor allerlei verschillende branches. Ze zijn CE gekeurd en beschikken over een EN ISO keurmerk welke de schokdemping in de hakken van de werkschoenen aanduidt. Naast deze basis keurmerken, zijn de Grisport werkschoenen te gebruiken in verschillende werkomgevingen. Binnen verschillende branches gelden andere regels met betrekking tot de bescherming die werkschoenen moeten bieden. Deze zijn aangeduid met de S-klassen.

De klasse SB is kenmerkend voor de Safety Base. Dit zijn alle basiskenmerken waar een veiligheidsschoen aan moet voldoen. Vervolgens lopen de categorieën op tot de S5 classificatie. Hierbij biedt iedere klasse meer bescherming dan de vorige.

We bieden werkschoenen vanuit de meest gebruikte categorieën, dit zijn S1, S2 en S3. Daarnaast heeft u de keuze uit werkschoenen of werklaarzen uit verschillende Grisport collecties.
Onze Grisport laarzen zijn een fantastische, comfortabele en veilige manier om elke dag op het werk rond te lopen. Als u op zoek bent naar nieuwe schoenen, hebben we een assortiment van de lage werklaarzen en hoge Grisport werklaarzen voor u. Dit zijn geweldige werklaarzen die ervoor zullen zorgen dat uw voeten nooit meer pijn doen. Onze werklaarzen bieden u de steun die u nodig heeft bij het werken en zijn ook comfortabel.

Het comfort van Grisport

De Grisport werkschoenen zijn ontwikkeld niet alleen voor de veiligheid, maar ook met het doel deze comfortabel te maken. Veel van deze veiligheidsschoenen zijn gevoerd met Cambrelle. Deze voering ademt goed en is daarnaast vocht- en geurvretend. De hele dag rondlopen met werkschoenen kan dus ook comfortabel zijn.

Niet alleen de voering van de Grisport werkschoenen is goed doordacht. Zo bieden we ook veiligheidsschoenen met zolen die uw voeten beschermen tegen perforatie. Deze zijn daarnaast niet alleen slip- en slijtvast, ze zijn ook nog eens olie- en snijbestendig en kunnen in een aantal gevallen extreme hitte weerstaan.

Voor een lichte zool die u wel de grip geeft die u nodig heeft, is er de Vibram collectie. Deze zool is afzonderlijk door het Italiaanse merk Vibram ontworpen en doorontwikkeld.
De samenwerking tussen Vibram en Grisport levert een werkschoen waarop stabiel gewerkt kan worden, zonder zorgen over slijtage. Deze zool biedt daarnaast resistentie tegen chemicaliën.

Kortom, Grisport werkschoenen zijn er voor iedere klus en helpen u deze comfortabel te volbrengen. Ontdek het brede assortiment van Grisport veiligheidsschoenen en alle bijkomende voordelen hiervan.

Welke maat veiligheidsschoenen is geschikt?

De maten van de veiligheidsschoenen van Grisport zijn niet anders dan normale schoenen. Ze zijn vanwege de veiligheidsvoorschriften echter wel minder flexibel in de neus dan een gewone schoen, waardoor een enkele keer beter voor een maat groter gekozen kan worden. Voor meer informatie en exacte metingen in centimeters, kunt u onze maattabel raadplegen.

Over Grisport

In 1977 zijn de Graziano broers en Mario Grigolato samengekomen om hun kennis te bundelen en handgemaakte schoenen te ontwikkelen. Deze moesten dienen als wandelschoenen en goed zijn voor andere vrijetijdsbesteding. Deze schoenen werden bekend onder de naam Grisport.

Het merk bleef de schoenen doorontwikkelen en voegde in 2004 veiligheidsschoenen aan hun collectie toe. Met comfort als belangrijkste pijler van iedere wandel- en werkschoen is Grisport een ideale keuze wanneer het aankomt op uw veiligheidsschoenen.

Persoonlijke bescherming

Tijdens iedere klus staat de veiligheid van de werker voorop. Naast onze Grisport werkschoenen en -laarzen bieden we bescherming voor het hele lichaam. Beschermende kleding, gehoorbescherming en nog veel meer! Welke klus u ook te wachten staat, binnen ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om veilig te werk te gaan.

Meer weten over de Grisport werkschoenen?

Voor welke klus u de veiligheidsschoenen ook nodig heeft, uw voeten zullen goed beschermd zijn met Grisport.
Door middel van de stalen neus en goed ademende zolen zijn deze werkschoenen ook nog eens zeer comfortabel. Bekijk nu ons volledige aanbod!

Heeft u vragen over de veiligheidsschoenen? Bij De Vakhandel helpen wij u graag alle vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail naar: info@devakhandel.nl.

Bent u benieuwd naar welke veiligheidsschoenen het beste zijn voor het werk waarbij u ze wilt gebruiken? Bij De Vakhandel helpen wij u graag op weg. Onze specialisten kunnen u dan ook te woord staan om tot een juiste keuze te komen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice of stuur een e-mail naar: info@devakhandel.nl.

FAQ

Welke klasse veiligheidsschoenen heb ik nodig?

Welke klasse veiligheidsschoenen u nodig heeft, is mede afhankelijk van het werk dat u hiermee wilt verrichten. De klasse SB geeft standaard bescherming met een stalen neus. Elke klasse hoger geeft meer bescherming. Zo heeft een S3 klasse schoen als toevoeging een stalen of kevlar zool en anti-slipprofiel. Wanneer u voor werk veiligheidsschoenen nodig heeft, wordt hierbij vaak al aangegeven welke klasse deze moeten zijn. Verder vindt u in de omschrijving van onze schoenen de specificaties die bij de klasse horen.

Welke Grisport werkschoenen zijn goed voor veel lopen?

Iedere Grisport werkschoen is gemaakt om op comfortabele wijze veel te kunnen lopen. U kunt daarnaast kiezen voor een lichtere werkschoen om het comfort te verhogen wanneer u veel moet lopen.

Zijn Grisport werkschoenen waterdicht?

Niet iedere Grisport werkschoen is waterdicht. Als het voor u noodzakelijk is dat de veiligheidsschoenen waterdicht zijn, dan raden wij de Grisport Waterproof collectie aan.

Vallen Grisport werkschoenen kleiner dan normale schoenen?

Nee, Grisport werkschoenen vallen niet anders dan normale schoenen. De flexibiliteit van de veiligheidsschoenen is wel minder vanwege de stalen neus. Als u tussen twee schoenmaten in valt, kiest u dan een maat groter dan u gewend bent.

Zijn Grisport werkschoenen te dragen met brede voeten?

Grisport heeft geen speciale werkschoenen voor brede voeten. Wel kunt u bij twijfel contact met ons opnemen om zo alsnog de juiste veiligheidsschoenen voor u te vinden.

Helpen Grisport werkschoenen bij het voorkomen van zweetvoeten?

Ja, Grisport werkschoenen kunnen helpen zweetvoeten te voorkomen. Vrijwel iedere Grisport veiligheidsschoen is gemaakt met een Cambrelle® voering welke extra ademend werkt. Daarnaast vindt u in de Grisport Super trail System (StS) collectie werkschoenen met een ademende stalen neus. Ook de Cross serie is goed ademend vanwege de microfiber bovenkant.