Potgrond en tuinaarde

Je bent hier:
HomePotgrond en tuinaarde

Met potgrond en tuinaarde geeft u uw planten de ideale omgeving om in te groeien.

Merk

Merk
  • Birchmeier (1)
  • DuPont (1)
  • Koltec (1)
  • Max (8)
  • Rapid (4)

Prijs

Prijs
Zoeken
152 producten gevonden
Sorteren

Potgrond kopen

Tussen onze potgrond en tuinaarde vindt u allerlei soorten grond en aanvullingen voor de bodem. Deze kunt u gebruiken om bloempotten, borders of vijvers mee te vullen. Deze vormen een gezonde bodem voor gewassen en zorgen voor een leefbare omgeving voor organismen. Deze zijn nodig om de planten sterk te maken en te houden.

Een overzicht van onze grond, aarde en bodembedekkers

Wanneer u minder groene vingers heeft, dan is het soms lastig om te weten waar te beginnen met de bodem in uw tuin. We hebben hier een kort overzicht van producten gemaakt, zodat u gerichter kunt zoeken naar benodigdheden.

Potgrond

Potgrond is zowel binnens- als buitenshuis te gebruiken in bloempotten en bloembakken. Potgrond bevat de nodige voedingsstoffen om planten een sterke start in hun nieuwe omgeving te bieden.

Tuinaarde

Tuinaarde kunt u over de tuin verdelen om deze (in delen) op te hogen. De huidige aarde en de planten die u op deze grond wenst te planten, zijn bepalend voor het soort tuinaarde die u nodig heeft.

Boomschors

Boomschors en cacaodoppen kunnen als bodembedekker gebruikt worden. Deze bedekking ziet er niet alleen mooi uit, maar kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Zowel boomschors als cacaodoppen bieden bijvoorbeeld ook een natuurlijk schild tegen onkruid.

Substraten

Substraten vormen de ondergrond waarop gewassen kunnen groeien. Bij ons vindt u substrate voor zowel vijvers als voor grootschalige, zakelijke toepassingen.
Bodemverbeteraars doen precies wat de naam suggereert. Ze verbeteren de grond, zodat het bodemleven gestimuleerd wordt. Gewassen krijgen door gebruik van een gezonde grond om in te groeien.

De tuin inrichten met een ondergrond van hoge kwaliteit

Wanneer u bezig gaat om de tuin er zo mooi mogelijk uit te laten zien, dan wilt u natuurlijk de juiste producten gebruiken. Bij de Vakhandel vindt u hoge kwaliteit potgrond, tuinaarde en bodembedekkers. Groene vingers of niet, deze vormen al een sterke basis voor gewassen om in te groeien.