Resultaat 1–16 van de 43 resultaten wordt getoond

Cacaodoppen 50ltr

11,95 incl. btw

Plantaardig afdekmateriaal met decoratieve roodbruine kleur dat als fysische barrière onkruidgroei in volle grond of op potgrond tegengaat

DCM Universele Potgrond

5,70

Een gebruiksklare kwaliteitspotgrond voor alle binnen- en buitenplanten voor het opvullen van potten, bloembakken en schalen. Is RHP gekeurd, organisch bemest voor 100 dagen en zorgt voor continue groei en bloei.

Dennenschors 20-40 mm 70ltr

12,75 incl. btw

Bruine schors, uitgezeefd op fractie 20-40 mm. Natuurlijk afdekmateriaal dat als fysische barrière de bodem onkruidvrij houdt en beschermt tegen uitdroging en vorst. Verkleurt sneller grijs dan sierschors

Ecoterra Bonsai

3,055,03 incl. btw

Potgrond met lava, zand en veen in de juiste verhouding voor het in- en verpotten van alle types bonsai.

Ecoterra Geraniums & Bloeiende Planten

6,9511,99 incl. btw

Potgrond met klei voor het inpotten van allerlei éénjarige planten zoals geraniums, petunia’s, viooltjes, vlijtige liesjes, bidens, bacopa, etc. Bevat ook een fosforrijke meststof om de bloei te stimuleren. Toepasbaar in de biotuin.

Ecoterra Kamerplanten

3,057,50 incl. btw

Potgrond met lava en kokosvezel voor een luchtige structuur en een goede waterverdeling. Voor kamerplanten met gezonde wortels.

Ecoterra Orchideeën

3,055,30 incl. btw

Potgrond voor het in- of verpotten van orchideeën. Bevat grove veenbrokjes en schors voor een extra luchtige structuur waardoor wortelrot minder kans krijgt.