Resultaat 1–16 van de 1321 resultaten wordt getoond

A925 Fijnstofmasker

3,00

Het A925 masker is comfortabel en duurzaam, het heeft een gelaatsafdichting van foam die dichtbij het gezicht is zodat langdurig comfort en bescherming is gewaarborgd.

Aardbeien & kleinfruit

5,25

Organische korrelvormige meststof, voor aardbeien en kleinfruit. Geeft stevige planten en heerlijke dikke vruchten! NPK 6-5-10. Gebruik 0.5-1.2kg per 10m2.

Accuspuit 416 20 liter

425,00

Niet meer pompen dankzij de accu-aangedreven pomp! Zeer praktische en hoogwaardige accu-spuit van Solo. Dankzij 20 liter tankinhoud geschikt voor groter werk!

Adalia-System lieveheersbeestje

26,25

Voor het bestrijden van bladluizen is het lievenheersbeestje uitermate geschikt. Het kan gebruikt worden bij allerlei fruitbomen en openbaargroen. Heeft u interesse in dit product neem contact met ons op voor passend advies.

Advanta Aurora

31,50

Aurora is een kleurrijk éénjarig mengsel, dat gezaaid kan worden van maart t/m juni. Het mengsel heeft een hoge slagingskans op alle grondsoorten en bloeit tot ver in het najaar. Tip: dit éénjarige mengsel kan tegen de winter geruimd worden.

Advanta Bermo 3 Extensief beheer

Bermo 3 is een universeel bermmengsel met als hoofdcomponent roodzwenkgras. Roodzwenkgras is een traaggroeiende grassoort, die goed is bestand tegen vorst, droogte, vorst en zout. Bermo 3 zorgt voor een goede zodevorming en draagkracht.

Advanta Bumble bee

31,50

Met het inzaaien van bloemenmengsel Bumble Bee ontstaat een waardevolle omgeving voor bestuivende insecten, zoals bijven, hommels en vlinders.