DCM Bloemenzaden

Je bent hier:
HomeZadenDCM Bloemenzaden

Op zoek naar DCM bloemenzaden? Bij devakhandel vindt u verschillende soorten bloemzaden mengsels.

Prijs

Prijs
Zoeken
20 producten gevonden
Sorteren

DCM Bloemenzaden kopen

Op zoek naar DCM bloemenzaden? Bij devakhandel vindt u verschillende soorten bloemzaden mengsels, allen met hun eigen functionaliteit. Zo hebben wij bloemenmengsels die hommels en bijen aantrekken, deze bestuivers zijn nodig voor een goede vruchtzetting. Daarnaast hebben wij bloemenmengsels die lieveheersbeestjes aantrekken. Deze insecten zijn ideaal als het gaat om bladluisbestrijding. Ook voor het aantrekken van andere nuttige insecten, waaronder de vlinder, hebben wij DCM bloemzaden.

Hoe nuttige insecten in uw tuin aantrekken?

Biodiversiteit

Biodiversiteit betekent de variatie aan leven. In de natuur heeft elke vorm van leven een bepaalde functie. Door deze variatie aan leven te verhogen, worden heel wat functies in de natuur opnieuw gestimuleerd, waardoor de natuur terug in evenwicht komt. Soms volstaat een klein gebaar om de biodiversiteit een handje toe te steken.

Bloemenmengsel

Door in of rond de moestuin bepaalde bloemen te zaaien kunnen nuttige insecten aangetrokken worden die de schadelijke insecten opeten die het op onze groenten gemunt hebben. DCM ontwikkelde decoratieve Bloemenmengsels die elk een specifieke doelgroep van insecten aantrekken. Een zee van bloemen in harmonieuze kleuren, waardoor de variatie aan insecten in de tuin verhoogt en uw planten op een natuurlijke manier beschermd worden.

De DCM bloemenzaden voor de decoratieve bloemenmengsels zijn gemengd met een organisch bodemverbeterend middel van DCM dat het bodemleven in de grond stimuleert. Een actiever bodemleven voorkomt bodemmoeheid en zorgt voor gezonde wortels en gezonde planten. Met de bloemenmengsels van DCM stimuleert u dus de biodiversiteit zowel boven als onder de grond en kan u tot laat in het najaar genieten van prachtige bloemen!