Tuingaas

Je bent hier:
Heeft u een tuin of terras waar u graag privacy wilt behouden? Of wilt u uw tuin afschermen van vogels of andere dieren? Dan is tuingaas wellicht de oplossing voor u!

Merk

Merk
  • Grisport (53)

Prijs

Prijs
Zoeken
53 producten gevonden
Sorteren

Tuingaas kopen

Heeft u een tuin of terras waar u graag privacy wilt behouden? Of wilt u uw tuin afschermen van vogels of andere dieren? Dan is tuingaas wellicht de oplossing voor u! Tuingaas is een flexibel en sterk materiaal dat u kunt gebruiken om uw tuin of terras af te schermen. Het is gemakkelijk te installeren en past zich aan aan de vorm van uw tuin. Bovendien is tuingaas onderhoudsarm en gaat het jarenlang mee.

Soorten Tuingaas

Er zijn verschillende soorten tuingaas verkrijgbaar, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Zo kunt u kiezen voor gaas met een fijne of grovere structuur, afhankelijk van hoeveel privacy u wenst. De toepassingen van gaas in de tuin zijn eindeloos. U maakt hier handige afrasteringen van, past het toe in een hek, u maakt er een compostbak van of zelfs een compleet dierenverblijf. Bij ons kunt u tuingaas kopen in verschillende afmetingen, zodat u altijd het juiste formaat kunt kiezen voor uw tuin. En mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van het product, kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies. Laat tuingaas uw tuin of terras omtoveren tot een privé oase en bestel vandaag nog uw rol tuingaas!

Fijn gaas voor een dierenverblijf

Wilt u een dierenverblijf maken, zoals een ren voor kippen of konijnen? Gebruik bij voorkeur fijn gaas. De mazen van dit gaas zijn klein waardoor er geen kans op ontsnappen is. Tuingaas of -net is ideaal voor een omheining voor dieren zoals schapen, geiten en konijnen. Tevens erg efficiënt als het regelmatig verplaatst dient te worden. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten en maten netten of gaas.

Wat heeft u nodig om het tuingaas van devakhandel.nl te monteren?

Bij het plaatsen van uw tuingaas omheining is het van belang om te starten met de juiste tuinpalen. Zodra deze stevig en voor ongeveer 1/3e van hun lengte in de grond zijn verankerd, bent u klaar om het tuingaas te bevestigen. Dankzij de plastic coating is ons tuingaas uitstekend bestand tegen vocht, waardoor u kunt kiezen om het boven of deels onder de grond te positioneren. Maak de bevestiging compleet met krammen of een alternatief bevestigingselement en geniet van een stevige, aantrekkelijke tuinafscheiding.