Bindtangen en toebehoren

Je bent hier:
HomeBoom- en teeltmaterialenBindtangen en toebehoren

Een bindtang kan gebruikt worden om eenvoudig en snel planten aan een stok ter geleiding te verbinden.

Merk

Merk
  • Advanta (68)
  • DCM (12)
  • Ecostyle (7)

Prijs

Prijs
Zoeken
124 producten gevonden
Sorteren

Een bindtang kopen

Een bindtang kan gebruikt worden om eenvoudig en snel planten aan een stok ter geleiding te verbinden. Dit kan worden gedaan met alleen een nietje of door middel van tape die met een nietje vastgezet wordt. Binnen ons assortiment vind je alles voor de Max bindtang.

De bindtang met nietjes zorgt ervoor dat de bindbuis snel en makkelijk vastgezet kan worden. De bindbuis wordt om de plant en de geleider gewikkeld. Vervolgens kan met de tang een nietje om de beide uiteinden van de buis gebogen worden. Zo komen deze met een stevige binding aan elkaar vast te zitten. De buis kan vervolgens met het mesje van de tang afgesneden worden.

Bij de bindtang met tape wordt de tape aan de achterzijde van de tang ingeladen. Door de tang half in te drukken, komt de tape aan de voorzijde strak te staan. Vervolgens kan de tang om de plant en de stok geplaatst worden. Door het product nog een tweede keer volledig in te drukken, worden de uiteinden van de tape aan elkaar geniet. Het mesje aan de voorkant snijdt de uiteinden direct af. Voor de bindtang zijn ook losse mesjes verkrijgbaar.