Bindbuis

Je bent hier:

Bindbuis kan gebruikt worden om dunnere takken en stelen van planten te geleiden. Dit doet u heel gemakkelijk door de bindbuis op lengte te knippen. Vervolgens knoopt u deze om de plant en de plantenstok waar u de tak naartoe wilt geleiden.

Prijs

Prijs
Zoeken
1 product gevonden
Sorteren

Elastische bindbuis

De elastische bindbuis zorgt ervoor dat de tak op zijn plaats blijft zitten, maar heeft nog altijd genoeg rek. Wanneer de plant verder groeit en de takken dikker worden, zullen deze bij gebruikt van de elastische buizen dan ook niet afgekneld worden. De bindbuizen worden op rol in verschillende lengtes en diktes geleverd. Binnen ons assortiment hebben we bindbuis in de kleur zwart en bindbuis in de kleur groen. Tevens vindt u binnen ons assortiment ook biologisch afbreekbaar bindbuis.

Heeft u een groot aantal takken te bevestigen en is er snelheid bij gebaat, of wilt u planten geleiden op een manier die minder belastend is voor uw handen? Bij devakhandel vindt u bindtangen die het geleiden sneller laten verlopen. Deze werken als een nietmachine die binnen een paar seconden de plant aan de geleiding bevestigd heeft.