Mieren

Je bent hier:

Last van mieren? Mieren weten hun weg goed te vinden vanuit uw tuin naar en kunnen daarmee tot overlast zorgen. Bij devakhandel hebben wij verschillende middelen om mieren te bestrijden.

Merk

Merk
  • Birchmeier (1)
  • DuPont (1)
  • Koltec (1)
  • Max (8)
  • Rapid (4)

Prijs

Prijs
Zoeken
152 producten gevonden
Sorteren

Assortiment mieren bestrijden

Binnen ons assortiment kunt u terecht voor verschillende bestrijdingsmiddelen tegen mieren. Denk hierbij aan mierengif zoals mierenspray, mierenpoeder en de mierenlokdoos.

Mierenspray

Met behulp van mierenspray kunt u makkelijk afkomen van overlast in huis. De spray dient gespoten te worden op de looppaden van de mieren of bij de ingangen van het nest zelf. Erg effectief bij mierenplagen.

Mierenpoeder

Met behulp van mierenpoeder wordt het natuurlijke gedrag van de mieren verstoord. Door de lokstof vinden de werk mieren hun nest niet meer terug, waardoor de kolonie ook geen toevoer meer tot eten krijgt. Zo pakt u de overlast goed aan.

Mierenlokdoos

Om van een mierennest af te komen is een mierenlokdoos een effectief middel. Mieren komen op de de keur af en zullen de doos betreden. In de lokdoos zit een stofje die aan de mieren zal blijven vastplakken. Vervolgens nemen ze dit stofje met zich mee naar hun nest en daar zal het verder verspreiden. Zo wordt het nest langzamer had uitgeroeid.