Resultaat 1–16 van de 157 resultaten wordt getoond

Aardbeien & kleinfruit

5,25

Organische korrelvormige meststof, voor aardbeien en kleinfruit. Geeft stevige planten en heerlijke dikke vruchten! NPK 6-5-10. Gebruik 0.5-1.2kg per 10m2.

Agrosil LR

Agrosil LR activeert de wortelgroei en zorgt voor een diepere beworteling, waardoor water en voedingsstoffen beter opneembaar worden.

Aquaperla Waterkristallen

10,2022,50

Deze waterkristallen nemen meer dan 100 keer hun eigen gewicht aan water en voeding op en geven het opnieuw af volgens de behoefte van de plant. Geschikt als tijdelijke waterbuffer in droge gronden.

Basafilm Twin Gazon

Basafilm Twin Gazon combineert de Isodur en Crotodur-technologie met een coating waardoor een werkingsduur van 6 maanden breikt wordt.

Basatop Fair

Volledige grasmeststof, met aangepaste formule, sporenelementen en met een deel gecoate korrels (werkingsduur: 2 – 3 maanden), vooral geschikt voor de bemesting van fairways en sportvelden.

Basatop NK

Fosfaatarme grasmeststof met een deel harsgecoate korrels (werkingsduur 2 – 3 maanden), vooral geschikt voor de bemesting van fairways en sportvelden.

Basatop Starter

Fosfaatrijke grasmeststof met een deel harsgecoate korrels (werkingsduur 2 – 3 maanden), vooral geschikt voor de startbemesting van fairways en sportvelden.

Beendermeel

7,49

Natuurlijke bron van stikstof en fosfor, geeft planten extra energie bij het inwortelen, bloeien, vruchten- en zaden vormen. Gebruik 0.5-1.0kg/10m2.

Bentoniet 2kg

7,95

Bentoniet is geschikt voor het verbeteren van zanderige bodems. De kleimaterialen verbeteren lucht- en waterhuishouding en verbetert de vruchtbaarheid.

Bladglans 0.4ltr

7,95

Geeft de bladeren een schitterende glans en voorkomt stofafzetting. Laat geen ongewenste residu’s na en is geschikt voor zowel kamer-, als terras- en tuinplanten.

Bloedmeel

9,50

Organische stikstofbemesting, bevat 14% stikstof. Geeft een extra groeistimulans en verhelpt stikstofgebrek. Gebruik 0.5-1.0kg/10m2.