Resultaat 1–16 van de 58 resultaten wordt getoond

Advanta Aurora

31,50

Aurora is een kleurrijk éénjarig mengsel, dat gezaaid kan worden van maart t/m juni. Het mengsel heeft een hoge slagingskans op alle grondsoorten en bloeit tot ver in het najaar. Tip: dit éénjarige mengsel kan tegen de winter geruimd worden.

Advanta Bumble bee

31,50

Met het inzaaien van bloemenmengsel Bumble Bee ontstaat een waardevolle omgeving voor bestuivende insecten, zoals bijven, hommels en vlinders.

Advanta Butterfly

46,80

Het mengsel Butterfly biedt een samenstelling van bloemen en kruiden, die zeer voedselrijk is voor bijen, hommels en vlinders.

Advanta Festival

31,50

Bloemenmengsel Festival bestaat uit 5 soorten bloemen en kan worden gezaaid van maart t/m juni. Het mengsel is geschikt voor alle grondsoorten, heeft een hoge slagingskans en heeft een zeer lange bloeiperiode tot ver in het najaar.

Advanta Holland Mengsel

31,20

Met het Holland bloemenmengsel wordt ieder stukje grond een prachtig rood-wit-blauw schouwspel. Het meerjarige mengsel kan ook worden gemengd met een éénjarig mengsel voor meer variatie in kleur.

Advanta Honey bee

31,20

Met het Honey Bee bloemenmengsel ontstaat een tuin, die extra aantrekkelijk is voor bijen, vlinders en hommels.

Advanta Kleur en geur

44,50

Met de heerlijk geurende, aromatische bloemenselectie in het mengsel Kleur & Geur ontstaat een fijne omgeving voor vlinders en bijen.

Advanta Snijbloemenmengsel

31,50

Het éénjarige snijbloemenmengsel bestaat uit 32 soorten met een kleurrijke uitstraling. De bloemen wisselen elkaar af in bloei, zodat tot in het najaar een boeket samengesteld kan worden.

Advanta Staygreen 3 bij/vlinder

37,20

Staygreen 3 mengsel is speciaal ontwikkeld voor het creëren van nectarrijke overlevingsplaatsen voor vlinders en bijen in de openbare ruimte. Dit biodiversiteitsmengsel bevat 28 soorten en past op alle grondsoorten.