Graszaad

Je bent hier:
HomeZadenGraszaad

Bij devakhandel heeft u uitgebreid keus in graszaad voor allerlei gazon behoeften.

Merk

Merk
  • Fiskars (7)

Prijs

Prijs
Zoeken
13 producten gevonden
Sorteren

Graszaad kopen

Of u nu op zoek bent naar zaad om het gazon in te zaaien of om kale plekken te herstellen. Bij devakhandel heeft u uitgebreid keus in graszaad voor allerlei verschillende gazon behoeften. Van weidegraszaad, gazonzaad, tot aan sportveld graszaad en snelweg graszaad, devakhandel heeft het.

Zaaien kan over het algemeen het hele jaar door, maar wordt idealiter gedaan op het moment dat het niet te koud en vochtig is. De bodemtemperatuur moet minstens 12 graden zijn voor het beste resultaat en wordt daarom bij voorkeur in het voorjaar of najaar gedaan.

Graszaad van hoge kwaliteit

Ons gazonzaad is geschikt voor elke aanleg van gazon; weide, sport en nog veel meer. Wij bieden u een verscheidenheid aan verschillende graszaden. Bij devakhandel bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar graszaad van hoge kwaliteit

Wanneer gras zaaien?

Het zaaien van graszaad vindt bij voorkeur plaats in het voorjaar of het najaar. Let er wel op dat het vochtig dient te blijven terwijl het aan het ontkiemen is. Wanneer het niet regent is het aan te bevelen om dagelijks circa 1 mm te beregenen.