Boomband

Je bent hier:
Boomband wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat een jonge boom niet omwaait.

Merk

Merk
  • DCM (197)

Prijs

Prijs
Zoeken
197 producten gevonden
Sorteren

Boomband kopen

Boomband wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat een jonge boom niet omwaait. Op het moment dat deze net geplant is, hebben de wortels namelijk nog geen grip in de bodem. Met boombanden en palen heeft de boom genoeg steun om zijn weg onder de grond te vinden en uiteindelijk weerstand van hevige wind zelf aan te kunnen.

Houd er bij het plaatsen van de boomband rekening mee dat de boom nog wel genoeg beweging van de wind moet blijven ondervinden. Zo blijven de wortels gestimuleerd om verder te groeien. Plaats zo nodig de boombanden lager rond de stam om beweging in de takken te houden. Zo kan hij zichzelf na verloop van tijd stabiel houden met goed ontwikkelde wortels.

Verschillende soorten boombanden bij devakhandel.nl

Bij devakhandel.nl vindt u niet alleen standaard boombanden, maar ook diverse andere boom- en teeltmaterialen die jonge bomen en planten de nodige ondersteuning bieden in hun beginjaren. Denk hierbij aan boomstambeschermers en verschillende soorten boombanden, waardoor u minder omkijken heeft naar de jonge bomen en teelt. Wilt u liever de verankering uit het zicht hebben? Door gebruik te maken van kluitverankering is het mogelijk om de kluit ondergronds stevig op zijn plek te houden.

Gemakkelijk en Snel bestellen

Het assortiment van devakhandel is eenvoudig en snel te bekijken en te bestellen via de webshop. Met een breed scala aan producten voor uw tuinonderhoud, waaronder boombanden, kunt u alles wat u nodig heeft in één keer bestellen.