Wie zijn wij?

devakhandel is uw deskundig adviseur en professioneel toeleverancier voor particulier, agro, groen, sport en recreatie.

Opdrachtgevers zijn afkomstig uit de agrarische sector, (hoveniers-) bedrijven,
particulieren, (semi-) overheidsinstellingen, verenigingen en stichtingen.

Vanuit onze vestiging in Schimmert onderscheiden wij ons dagelijks door deskundig advies, levering bij u op locatie, kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs en een breed assortiment altijd op voorraad.

Onze missie

Wij helpen u graag uw tuinonderhoud zo gemakkelijk mogelijk te maken door ongedierte buiten te houden en planten de ideale voeding te geven. Daarnaast hebben we alle benodigdheden om uw tuin of grond optimaal te kunnen onderhouden en dit ook veilig te kunnen doen.

Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en staan dan ook klaar om al uw vragen omtrent uw tuin en grond te beantwoorden.
Voor ons is het van belang dat we kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden vanuit een ruim assortiment. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor zowel particuliere aankopen als voor uw bedrijf, sportvereniging of overheidsinstelling.

Voor deskundig advies, goede kwaliteit en levering op locatie zit u bij devakhandel goed.

Klantenservice

Klantenservice staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij zijn 6 dagen per week per mail en telefonisch beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 17:00u en op zaterdag van 09:00u tot 16:00u. Doordat ons team veel kennis heeft over al onze producten, kunnen zij u het beste adviseren en uw vragen beantwoorden.

✔ Voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis (NL)
✔ Bestelling boven €250 gratis geleverd.
✔ 30 dagen retourgarantie.
✔ Achteraf betalen mogelijk

KVK: 67651003
BTW: NL857110275B01

Weidestraat 52, 6333 DE Schimmert

– Maandag t/m vrijdag 08:00u – 17:00u –

– Zaterdag 09:00u – 16:00u –