Wie zijn wij?

devakhandel is uw deskundig adviseur en professioneel toeleverancier voor particulier, agro, groen, sport en recreatie.

Opdrachtgevers zijn afkomstig uit de agrarische sector, (hoveniers-) bedrijven,
particulieren, (semi-) overheidsinstellingen, verenigingen en stichtingen.

Vanuit onze vestiging in Schimmert onderscheiden wij ons dagelijks door deskundig advies, levering bij u op locatie, kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs en een breed assortiment altijd op voorraad.

Onze missie

Wij helpen u graag uw tuinonderhoud zo gemakkelijk mogelijk te maken door ongedierte buiten te houden en planten de ideale voeding te geven. Daarnaast hebben we alle benodigdheden om uw tuin of grond optimaal te kunnen onderhouden en dit ook veilig te kunnen doen.

Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en staan dan ook klaar om al uw vragen omtrent uw tuin en grond te beantwoorden.
Voor ons is het van belang dat we kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden vanuit een ruim assortiment. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor zowel particuliere aankopen als voor uw bedrijf, sportvereniging of overheidsinstelling.

Voor deskundig advies, goede kwaliteit en levering op locatie zit u bij devakhandel goed.

Klantenservice

Klantenservice staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij zijn, met uitzondering van zon- en feestdagen, 5 dagen per week per mail en telefonisch beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur. Doordat ons team veel kennis heeft over al onze producten, kunnen zij u het beste adviseren en uw vragen beantwoorden.

✔ Voor 15:00 uur besteld is de dezelfde dag nog verstuurd
✔ 30 dagen retourgarantie
✔ Achteraf betalen mogelijk

Telefoonnummer: +31(0)85-130 56 64
E-mail: info@devakhandel.nl