Plantenclips

Je bent hier:

Plantenclips zorgen voor een snelle geleiding van een plant. Daarnaast kunnen plantenclips gebruikt worden om kabels met elkaar te verbinden.

Prijs

Prijs
Zoeken
8 producten gevonden
Sorteren

Plantenclips kopen

Plantenclips worden gebruikt om twijgen van planten te geleiden. Wanneer planten niet mooi staan of naar een gekozen punt geleid moeten worden, kunnen plantenclips snelle verbindingen maken. De clip kan om plant, stok of draad bevestigd worden om deze aan elkaar te hechten.

Deze producten kunnen in de kwekerij en in eigen tuin goed dienst doen. Voor de eigen tuin wordt vaak gekozen voor plantenringen, die als voordeel hebben dat ze buigzaam zijn. Wanneer de plant verder groeit, zullen deze ringen nog deels oprekken. De tak wordt zo niet afgekneld door de plantenring.

Het gebruik van plantenclips is niet de enige manier om planten te geleiden. Bindbuis kan ook gebruikt worden om planten te sturen. De buis kan op maat geknipt worden, waardoor deze altijd wel toepasbaar is. Een bindtang kan voor hetzelfde doeleinde gebruikt worden. Deze maakt door middel van tape of in combinatie met de bindbuis hele snelle verbindingen.

Op wat voor manier u de planten wilt geleiden, bij devakhandel vindt u wat u nodig heeft!