Gewasbescherming

Je bent hier:
HomeGewasbescherming

Bij devakhandel vindt u een uitgebreid assortiment in gewasbeschermingsmiddelen.

Zoeken
1 product gevonden
Sorteren

Gewasbeschermingsmiddelen kopen, doet u bij devakhandel!

Wanneer u moeite heeft gestoken in het laten groeien en onderhouden van uw sier- of moestuin, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Problemen kunnen echter ontstaan wanneer onkruid, insecten of ander ongedierte een thuis heeft gevonden tussen uw planten.
Hier begint ongedierte zichzelf te voeden met de (wortels van) planten die u juist wilt zien groeien. Om af te komen van de beestjes of het onkruid die de plantengroei in de weg zitten, bieden wij bij devakhandel verschillende vormen van gewasbescherming.

Zo is te kiezen tussen chemische en biologische gewasbeschermingsmiddelen welke u kunnen helpen bij het aanpakken van de grootste onrustzaaiers in uw tuin. Over het algemeen kunt u hierbij denken aan bescherming tegen ongedierte of schimmels en onkruidbestrijding.

Biologische gewasbescherming

U kiest voor biologische gewasbescherming wanneer u op zoek bent naar een bestrijdingsmiddel zonder schadelijke stoffen. Vooral in de buurt van kinderen en huisdieren is dit een veilige keuze wat betreft gewasbescherming. Daarnaast worden overige insecten, die juist nodig zijn in de tuin, door de biologische middelen niet aangetast.

Biologische gewasbeschermingsmiddelen werken zeer doelgericht bij het bestrijden van ongedierte. Zo kan, onder andere, een natuurlijke vijand ingezet worden, of kan gebruik gemaakt worden van vallen om het ongedierte te bestrijden.

Door het inzetten van een natuurlijke vijand of obstakel, houdt het effect van de biologische bestrijdingsmiddelen lange tijd aan. Door de natuur zijn werk te laten doen, kunt u daardoor op vrij eenvoudige manier van uw mogelijke plaag afkomen.

Vragen over gewasbeschermingsmiddelen?

Over het gebruik van de gewasbeschermingsmiddelen vindt u in onze product omschrijvingen al de nodige informatie. Heeft u na het lezen hiervan toch nog vragen over het gebruik van gewasbescherming? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij u graag verder.

FAQ

Wat is gewasbescherming?

Het woord zegt het eigenlijk al, gewasbeschermingsmiddelen zijn er om gewassen te beschermen. Vaak is er bescherming nodig van de ongedierte die de gewassen gebruiken om zich mee te voeden. Deze bescherming gaat het ongedierte tegen.

Wanneer gebruik ik gewasbescherming?

Gewasbescherming wordt gebruikt wanneer er langdurige problemen met ongedierte worden ondervonden.

Heb ik biologische of chemische gewasbescherming nodig?

Of u chemische of biologische gewasbeschermingsmiddelen nodig heeft, is mede afhankelijk van de soort plaag, de hardnekkigheid ervan en de omgeving waarin u er last van heeft. 

In eerste instantie zouden wij biologische gewasbescherming aanraden, aangezien deze doelgericht werkt zonder schadelijk te zijn voor overige planten en dieren. Bij aanhoudende, hardnekkige klachten raden we aan voor chemische gewasbescherming te kiezen.