Resultaat 1–16 van de 143 resultaten wordt getoond

Advanta Aurora

31,50

Aurora is een kleurrijk éénjarig mengsel, dat gezaaid kan worden van maart t/m juni. Het mengsel heeft een hoge slagingskans op alle grondsoorten en bloeit tot ver in het najaar. Tip: dit éénjarige mengsel kan tegen de winter geruimd worden.

Advanta Bermo 3 Extensief beheer

Bermo 3 is een universeel bermmengsel met als hoofdcomponent roodzwenkgras. Roodzwenkgras is een traaggroeiende grassoort, die goed is bestand tegen vorst, droogte, vorst en zout. Bermo 3 zorgt voor een goede zodevorming en draagkracht.

Advanta Bumble bee

31,50

Met het inzaaien van bloemenmengsel Bumble Bee ontstaat een waardevolle omgeving voor bestuivende insecten, zoals bijven, hommels en vlinders.

Advanta Butterfly

46,80

Het mengsel Butterfly biedt een samenstelling van bloemen en kruiden, die zeer voedselrijk is voor bijen, hommels en vlinders.

Advanta Festival

31,50

Bloemenmengsel Festival bestaat uit 5 soorten bloemen en kan worden gezaaid van maart t/m juni. Het mengsel is geschikt voor alle grondsoorten, heeft een hoge slagingskans en heeft een zeer lange bloeiperiode tot ver in het najaar.

Advanta Highway 3 Extensief beheer

Highway 3 is een aanbevolen Grasgids samenstelling voor extensief bermbeheer. De grassen in dit bermenmengsel zijn traaggroeiend maar ontwikkelen door het grote aandeel hardzwenkgras een dichte zode, ook onder droge en arme omstandigheden.

Advanta Holland Mengsel

31,20

Met het Holland bloemenmengsel wordt ieder stukje grond een prachtig rood-wit-blauw schouwspel. Het meerjarige mengsel kan ook worden gemengd met een éénjarig mengsel voor meer variatie in kleur.

Advanta Honey bee

31,20

Met het Honey Bee bloemenmengsel ontstaat een tuin, die extra aantrekkelijk is voor bijen, vlinders en hommels.