Touw

Je bent hier:
Bij devakhandel kunt u terecht voor zowel touw voor de tuinbouw als jute touw.

Merk

Merk
  • Rainbird (3)

Prijs

Prijs
Zoeken
3 producten gevonden
Sorteren

Touw kopen

Bent u op zoek naar touw? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Touw is een middel om objecten aan elkaar te binden en is daarmee geschikt voor verschillende doeleinden. Jute touw is bijvoorbeeld erg sterk en gaat lang mee. Het wordt veelal gebruikt in de tuin, maar ook voor klussen. Minstens net zo handig voor in de tuin is tuinbouw touw. Doordat tuinbouw touw weerbestendig is, is het touw perfect voor buiten. Het wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt voor het aanbinden van gewassen.

Soorten touw

Bij devakhandel vindt u verschillende soorten touw, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen:

  • Jute touw: Dit milieuvriendelijke touw is gemaakt van natuurlijke vezels en is ideaal voor tuinwerk, decoratieve doeleinden en diverse klusprojecten. Jute touw is duurzaam en biologisch afbreekbaar, waardoor het een uitstekende keuze is voor milieubewuste gebruikers.
  • Tuinbouw touw: Dit type touw is speciaal ontworpen voor gebruik in de tuinbouw. Het is weerbestendig en kan dus goed tegen regen en zonlicht. Dit maakt het perfect voor het aanbinden van planten, bomen en andere tuinbouwtoepassingen.
  • Henneptouw: Henneptouw is een sterk en duurzaam touw dat geschikt is voor zware toepassingen. Het is bestand tegen slijtage en ideaal voor buitengebruik.
  • Katoenen touw: Katoenen touw is zachter en flexibeler dan andere soorten touw. Het is ideaal voor binnenprojecten zoals het maken van sieraden of macramé.

Waarom touw kopen bij devakhandel?

devakhandel biedt een breed assortiment touw van hoge kwaliteit. Wij begrijpen dat elk project unieke eisen stelt aan het gebruikte materiaal. Daarom bieden wij verschillende soorten touw aan, zodat u altijd het juiste touw voor uw specifieke behoeften kunt vinden. Bovendien staan wij bekend om onze uitstekende klantenservice en snelle levering.

Tips voor het gebruik van touw

Om optimaal gebruik te maken van uw touw, volgen hier enkele tips:

  • Gebruik de juiste knoop: Afhankelijk van uw project kan het gebruik van de juiste knoop het verschil maken tussen succes en falen. Leer de basis knopen zoals de mastworp en de paalsteek.
  • Opslag: Bewaar uw touw op een droge, koele plaats om de levensduur te verlengen. Vermijd direct zonlicht en vochtige omgevingen om slijtage te minimaliseren.
  • Inspectie: Controleer regelmatig uw touw op slijtage of beschadigingen. Vervang versleten touw om ongelukken te voorkomen.

Contact

Heeft u vragen of behoefte aan advies over welk touw het beste bij uw project past? Neem dan contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.