Levering met PostNL

devakhandel is een partner van PostNL. Met PostNL wordt jouw pakket op het door jou gewenste adres of op één van de PostNL-punten naar keuze in Nederland geleverd op de door jou gekozen dag. In sommige gevallen kan het voorkomen dat wij nog met een andere pakketdienst samenwerken.

Afleveropties

Je bestelling wordt van dinsdag tot en met zaterdag op het door jou aangegeven adres aangeboden. Op het moment dat je niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus kan worden afgeleverd, bieden wij het pakket aan bij de buren. Je ontvangt dan een kaartje in de brievenbus met daarop het adres waar jouw pakket is geleverd.

Mochten de buren op dat moment ook niet thuis zijn, dan kun je gebruik maken van de bezorgcode die is vermeld op het kaartje. Op de website van PostNL kun je bij Bezorger gemist met de unieke bezorgcode aangeven waar en wanneer je het pakket opnieuw wilt laten bezorgen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Na vier afleverpogingen wordt het pakket retour gestuurd naar ons.

In het weekend en op feestdagen verzenden wij geen bestellingen, je bestelling wordt dan de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Als een pakket groter is dan 80 x 50 cm (lengte x breedte of hoogte), 100 liter of zwaarder is dan 15 kg, kun je niet kiezen voor een bepaald tijdvak of bezorging aan een PostNL-Punt. PostNL zal dan twee afleverpogingen doen.

Wij kunnen de bestelling uiteraard ook op uw werk laten bezorgen.

PostNL-punt

Naast thuislevering kun je er ook voor kiezen je bestelling op te halen bij één van de ruim 1.000 PostNL-punten in Nederland. Tijdens het afronden van je bestelling geef je aan bij welk PostNL-punten je jouw pakket wilt afhalen. Zodra het pakket klaar ligt ontvang je van ons automatisch een melding per e-mail. Wanneer het pakket na twee dagen niet is afgehaald ontvang je een herinnering. Na vijf dagen ontvang je nog een herinnering. Als het pakket na zeven dagen niet is afgehaald, wordt deze retour gestuurd naar ons. Voor het afhalen is een legitimatie verplicht.

Verzendkosten

  • Nederland
 • Pakketverzending € 6,95
 • Gratis pakketverzending bij een bestelling vanaf € 500,-
 • Palletverzending € 75,-
 • Gratis palletverzending  bij een bestelling vanaf € 750,-
  • België en Duitsland
 • Pakketverzending € 9,95
 • Gratis pakketverzending bij een bestelling vanaf € 500,-
 • Palletverzending € 100,-
 • Gratis palletverzending  bij een bestelling vanaf € 750,-

De palletverzending wordt per artikel apart bepaald en wij mogen maximaal 1000 kilo op een pallet verzenden.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@devakhandel.nlWij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Voorafgaand aan de retourzending

Wij verzoeken u om het retourfomulier dat u onderaan deze pagina kunt donwloaden in te vullen en deze bij uw bestelling te voegen.

Het product dient dan wel in een z’n oorspronkelijk mogelijke staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd te worden.

Retourzendingen zonder een juist ingevuld retourformulier nemen wij niet in behandeling.

Het is onze verplichting om het bedrag welke betaald is binnen 30 dagen aan u terug te betalen. Normaal gesproken zal het bedrag binnen 72 uur na ontvangst van de goederen op uw rekening worden terug gestort. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.