Zeis

Je bent hier:
Bij devakhandel.nl kun je de ideale zeis kopen om handmatig en efficiënt je gras te maaien, zonder zorgen over benzine of kabels.

Merk

Merk
  • DuPont (5)

Prijs

Prijs
Zoeken
75 producten gevonden
Sorteren

Hoe gebruikt u een zeis?

Het maaien van struikgewas of gras met een zeis van devakhandel.nl gaat net zo snel als met een bosmaaier of grastrimmer. Het hanteren van een zeis vereist wat meer techniek en oefening, maar eenmaal onder de knie, kunt u met een zeis snel uw klus klaren! Bovendien biedt het gebruik van een zeis nog meer voordelen.

Stil maar krachtig

De zeisen op devakhandel.nl werken zonder motor of accu. U maait volledig handmatig. Het enige wat u hoort is het snijden van de sikkel, waardoor u tijdens het werk kunt genieten van de natuurlijke geluiden om u heen.

Onderhoudsgemak

Terwijl een grasmaaier regelmatig onderhoud vereist, hoeft bij een zeis alleen het blad scherp te blijven. Houd het blad in topconditie met een zeisenstrijker!

Beschikbaar in meerdere formaten

Of u nu op zoek bent naar grote zeisen voor graskanten en onkruid, of een handzeis voor preciezer werk, bij devakhandel.nl vindt u zeisen in alle formaten.

Zeis kopen bij devakhandel.nl

Op devakhandel.nl bieden we diverse soorten zeisen en bijbehorende accessoires aan. Wilt u een zeis kopen maar weet u niet welke het meest geschikt is? Neem contact met ons op of bezoek onze winkel! Wij adviseren u graag en laten zien hoe u de zeis het beste kunt gebruiken, en welke zeis het beste bij u past!