Snoeischaren

Is uw tuin weer toe aan een flinke snoeibeurt? De Felco snoeischaar is het ideale gereedschap voor deze klus!

Merk

Merk
  • Felco (7)

Prijs

Prijs
Zoeken
7 producten gevonden
Sorteren

Felco snoeischaar kopen

Is uw tuin weer toe aan een flinke snoeibeurt? De Felco snoeischaar is het ideale gereedschap voor deze klus! Door het ergonomische design van dit snoeigereedschap verzorgt u op comfortabele wijze uw planten.

Deze snoeischaren hebben instelbare snijkoppen, waarmee u een schone en rechte snijwond maakt en de plant weer snel kan genezen. De levensduur van de snoeischaar van Felco is ook eenvoudig te verlengen. Het snoeigereedschap kan volledig gedemonteerd worden, zodat u na verloop van tijd kunt vervangen. Ook de losse delen van de snoeischaren kunt u bij ons vinden.

De beste snoeischaar

Niks is belangrijker bij snoeien dan goed gereedschap, maar wat maakt de Felco snoeischaar nu zo goed? Alle snoeischaren van Felco zijn makkelijk en comfortabel in gebruik, veilig en daarnaast ook goed voor de planten.

Comfortabel snoeien

Bij het bedenken van de ontwerpen van Felco is er met verschillende aspecten rekening gehouden. Daardoor zijn de designs van het Felco snoeigereedschap erg ergonomisch verantwoord. Zo zijn de scharen voorzien van voorgevormde handgrepen, waardoor ze perfect in uw hand liggen. Daarnaast zijn de handgrepen antislip. De schaar zal dus niet zomaar uit uw handen glippen, hoe hard u ook kracht aan het zetten bent. De rubberen schokdempers zorgen ervoor dat de ergste schokken worden opgevangen, zodat dit geen pijn in uw pols zal veroorzaken. Door het ergonomische design van het Felco snoeigereedschap is elke klus in een handomdraai geklaard.

Veiligheid boven alles

Om ervoor te zorgen dat u geheel veilig kunt snoeien, hebben de Felco snoeischaren een snelle en veilige meswisseling. Wanneer u de schaar even niet gebruikt of wilt wegleggen na een snoeibeurt, kunt u de messen sluiten met een instelbare sluiting. Daarnaast bestaan ze uit aluminium handgrepen en een stalen constructie en kunt u jarenlang vertrouwen op de veiligheid van uw snoeischaar.

Plantvriendelijke snoeischaar

Naast uw eigen comfort en veiligheid, is het natuurlijk ook belangrijk dat de plant niet beschadigt wordt tijdens een snoeibeurt. Felco snoeischaren hebben instelbare snijkoppen, waarmee u een schone en rechte snijwond maakt. Hierdoor kan de plant snel genezen en kan hij zijn energie weer gebruiken voor nieuwe groei. Ook is de schaar voorzien van een sapgoot, wat zorgt voor de meest optimale snoeiwond en een snel herstel van de plant.

Welk model Felco snoeischaar

De Felco Snoeischaren zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en voor verschillende doelen. Om erachter te komen welke het meest geschikt is voor u, is het goed om te weten hoe vaak u de schaar gaat gebruiken, hoe intensief en wat u gaat snoeien. Wilt u graag één universele snoeischaar welke u voor verschillende taken kan gebruiken, dan is de Felco 2 hier erg geschikt voor. Dit is de echte klassieker van Felco en kan gebruikt worden voor vrijwel iedere snoeiklus in de tuin. Gaat uw voorkeur toch uit naar een iets specifieke snoeischaar, dan biedt Felco ook genoeg andere opties. Zo kun u ook kiezen voor een schaar die extra geschikt is om bloemen te knippen, en schaar om fruit te oogsten zoals de Felco fruitschaar, of juist een schaar die dikkere takken kan knippen.

Linkshandige snoeischaar

Om de snoeischaren voor iedereen geschikt te maken, biedt Felco zowel rechtshandige als linkshandige modellen. Naast linkshandig en rechtshandige scharen, heeft Felco snoeischaren ontworpen voor grote en kleinere handen.

Felco gaat een levenslang mee!

U wilt uw Felco of Felco 2 natuurlijk zo lang mogelijk kunnen gebruiken. Dat komt goed uit want ze hebben een lange levensduur. Vooral wanneer u de schaar wat extra aandacht geeft nadat u klaar bent met snoeien. Zo is het verstandig uw Felco snoeischaar even schoon te maken na elk gebruik en deze extra te beschermen tegen roest door de scharen regelmatig in te oliën.

De snoeischaren kunnen daarnaast volledig gedemonteerd worden, zodat u onderdelen kunt vervangen. Ook is het mogelijk om uw snoeischaar zo nu en dan weer wat extra leven in te blazen door deze te slijpen met een Felco slijpsteen.

Felco, een echte must have

Bent u een echte tuinliefhebber en snoeit u graag snel, comfortabel en veilig, dan zijn de Felco snoeischaren perfect voor u! Bekijk ons uitgebreide assortiment en vind een snoeischaar die bij u past. Heeft u een vraag over onze snoeischaren, stel deze dan gerust! Wij helpen u graag!