Bindbuis groen 3mm x 150m

9,85 incl. btw

Bindbuis groen 3mm, bol 152m. Handig flexibel bindmateriaal, voor alle voorkomende bindwerkzaamheden in de tuin. Geen insnoering en zeer makkelijk te knopen!

9,85 incl. btw

Op voorraad, vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis

Beschrijving

Wanneer u uw planten zoals druiven, fuchsias, leilindes enzovoort wil opbinden is het belangrijk om te zorgen dat u ze niet afknelt. Daarom heeft dit sterke bindbuis gemaakt van PVC met een zeer elastische eigenschap.

Doordat dit bindbuis zo sterk maar toch elastisch is, is het uiterst geschikt voor het vastzetten van bomen en struiken aan een frames, palen en stokken. Door de elastische eigenschap rekt het bindbuis mee en voorkomt u dat de boom of struik word insnoeren. Geen schade en een optimale groeikwaliteit dus. Het bindbuis gaat 3 tot 5 jaar mee waarna het bros word en vanzelf afvalt. De Vast gebonden takken zijn tegen die tijd stevig genoeg om het groeiproces verder zelf te vervolgen.

Dikte: 3mm
Kleur: groen

Uw voordeel:

  • Geen schade aan uw planten
  • Snel werken
  • Gaat jaren mee
  • Goedkoop

Extra informatie

Gewicht 1.185 kg

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00 - 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 - 16:00 uur beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending is al mogelijk vanaf €75,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.