Barriere Radikal pasta

9,95 incl. btw

Dit lokaas onder vorm van pasta bevat een middel dat de werking van het hart doet vertragen en waardoor de muizen in slaap vallen. Het product heeft een snelle werking : de muis raakt onderkoeld en overlijdt 24 uur na inname.

Op voorraad, vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis
Koop dit product en verdien 10 Punten!

Achteraf betalen

Betaal pas voor uw bestelling zodra u deze thuis heeft ontvangen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Klantenkaart

Spaar punten voor extra korting. U ontvangt 1 punt per €1 euro die u uitgeeft.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Beschrijving

Dit lokaas onder vorm van pasta bevat een middel dat de werking van het hart doet vertragen en waardoor de muizen in slaap vallen. Het product heeft een snelle werking : de muis raakt onderkoeld en overlijdt 24 uur na inname. De micro ingekapselde formulering geeft het product een grote aantrekkingskracht voor muizen. Daardoor kan het gebruiksklare en vochtresistente product zowel in droge ruimtes (zolders, vloeren, valse muren, garages, …) als in vochtige ruimtes (kelders, magazijnen, …) worden gebruikt. De voorgedoseerde pasta zit verpakt in een hermetisch zakje waardoor het contact met de actieve stof wordt beperkt en het product zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudig te gebruiken is.

HOE COMPO BARRIÈRE RADIKAL OVERDOSE PASTA MUIZEN TOEPASSEN?

  • Controleer en vul de lokdozen enkele dagen na de eerste uitzetting aan. Doe dit vervolgens een keer per week, zolang er van het aas wordt gegeten.
  • Pas het aanbevolen aantal zakjes per lokdoos aan op basis van de aanbevolen doeltreffende dosis en respecteer de intervallen als u het product gebruikt.
  • Het aantal lokdozen hangt af van de behandelde oppervlakte, de geografische context, de omvang en de ernst van de plaag.
  • Het aantal zakjes dat in een lokdoos wordt geplaatst, dient in overeenstemming te zijn met de gevalideerde toepassing.

DOSERING

De zakjes niet openen!

  • Sterke aantasting: 5-20 g product in een afstand van 3 meter
  • Zwakke aantasting: 5-20 g product in een afstand van 5 meter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Barriere Radikal pasta” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie