DCM Bloemenmengsel Lieveheersbeestjes 520 gram

11,75 incl. btw

Bloemenzaad gemengd met organische bodemverbeteraar

Levertijd 3-5 werkdagen
Koop dit product en verdien 12 Punten!

Achteraf betalen

Betaal pas voor uw bestelling zodra u deze thuis heeft ontvangen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Klantenkaart

Spaar punten voor extra korting. U ontvangt 1 punt per €1 euro die u uitgeeft.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Beschrijving

DCM Bloemenmengsel Lieveheersbeestjes is een speciaal samengesteld zadenmengsel om lieveheersbeestjes aan te trekken. En die zijn, naast hun lieflijke uiterlijk ook nog eens zeer nuttig voor de tuin. Zowel de larven als de volwassen exemplaren van het lieveheersbeestje voeden zich met tal van schadelijke bladluizen en voeden ze zich ook met roetdauw, een schimmel ten gevolge van de aanwezigheid van de bladluizen. Door Bloemenmengsel Lieveheersbeestjes te strooien haal je dus meer lieveheersbeestjes en de larven er van in je tuin die bladluizen op natuurlijke wijze kunnen bestrijden. Daarnaast zorgt dit mengsel voor een esthetische zee aan kleurrijke bloemen.

Het mengsel bevat meer dan 20 verschillende eenjarige en meerjarige bloemenzaden, zoals korenbloem, lupine, meisjesogen, cosmos en klaproos. Bovendien is dit zaad gemengd met een organische wortelactivator voor een betere inworteling en ontkieming van het zaad. De speciaal geselecteerde bloemen trekken lieveheersbeestjes aan tegen bladluizen. De organische bodemverbeteraar zorgt voor een betere verdeling en inworteling.

Je kunt dit bloemenmengsel ook gebruiken in combinatie met Vivimus Gazon. Door na het zaaien het bloemenmengsel af te dekken met DCM Vivimus Gazon bevordert u niet alleen de kieming van de zaadjes, maar voorkomt u bovendien dat ze wegwaaien of opgepikt worden door de vogels. Bloemenzaad kiemt namelijk het best als het lichtjes afgedekt ligt.

Daarnaast heeft DCM nog meer verschillende bloemenmengsel voor onze insecten. Denk maar eens aan Bloemenmengsel nuttige insecten, Bloemenmengsel Bestuivers 520gr. en Bloemenmengsel Groenbemester Mix.  Kijk ook eens op DCM Bloemenmengsels – Voor de dierenvriend en een gezonde tuin wat hiervan de voordelen zijn.

bloemenzaad + organisch bodemverbeterend middel (60% org. stof) waarin bacteriën gemengd zijn

DOSIS

52 g / m²

Extra informatie

Gewicht0.52 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Bloemenmengsel Lieveheersbeestjes 520 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie