Felco

Je bent hier:
HomeMerkenFelco
Ontdek de hoogstaande kwaliteit van de Felco snoeischaar bij devakhandel.nl. Als specialist in tuinartikelen bieden wij een ruime selectie producten aan.
Zoeken
19 producten gevonden
Sorteren

Een snoeischaar passend voor elke hand

Voor hoveniers en tuinliefhebbers over de hele wereld zijn de Felco scharen een onmisbaar gereedschap. Elke schaar is zorgvuldig ontworpen voor langdurig gebruik, met aandacht voor ergonomie en functionaliteit. Of je nu grote of kleine handen hebt, er is altijd een passende schaar beschikbaar. Bovendien zijn de onderdelen gemakkelijk los verkrijgbaar en vervangbaar, waardoor je investering nog langer meegaat.

Maak kennis met de collectie

Al decennialang is dit Zwitserse merk een synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid. De doelstellingen zijn dan ook altijd gericht geweest op het aanbieden van innovatieve en duurzame oplossingen voor snij- en snoeigereedschap. Een kleine greep uit het assortiment:

Felco 2

De Felco 2 snoeischaar is de klassieker van het merk. Onder vele tuinliefhebbers is deze snoeischaar favoriet. Dit is te danken aan de ongekende kwaliteit die zorgt voor groot gebruiksgemak. Alle onderdelen zijn bij devakhandel.nl los verkrijgbaar.

Felco 6

De Felco 6 snoeischaar is een compacte, veelzijdige en krachtige tool voor snoeiwerkzaamheden. Met zijn uitstekende ergonomie biedt de snoeischaar een comfortabele grip en een superieure snoeikwaliteit, ongeacht de grootte van uw handen.

Felco 8

Dankzij het ingenieuze ontwerp van de Felco 8 snoeischaar/tuinschaar is deze geschikt voor veeleisende snoeiklussen. De uitstekende ergonomie maakt deze schaar bijzonder geschikt voor gebruikers met grotere handen. Bij devakhandel.nl zijn de vervangbare onderdelen los verkrijgbaar, waardoor uw snoeischaar altijd in topconditie blijft.