Koltec

Je bent hier:
HomeMerkenKoltec
Ontdek duurzame oplossingen voor hoogwaardige elektrische afrasteringen, speciaal ontworpen om uw tuin of weiland te beschermen en te beveiligen.
Zoeken
1 product gevonden
Sorteren

Hoogwaardige elektrische afrasteringen

Het merk Koltec, een Brabants familiebedrijf, heeft zich sinds 1942 toegewijd aan de productie van hoogwaardige elektrische afrasteringen. Met een focus op schrikdraadapparaten en bijbehorende onderdelen vervaardigt het bedrijf deze producten intern. Dit waarborgt kwaliteit en innovatie.

Optimaal omheinen met Koltec schrikdraadapparaten

Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment geavanceerde schrikdraad- en lichtnetapparaten voor diverse toepassingen, zoals het omheinen van tuinen, vijvers en weilanden. Koltec schrikdraadapparaten, die hoogspanningspulsen genereren om schrikdraad te activeren, worden veelal gebruikt voor het afrasteren van dieren. Deze apparaten maken doorgaans gebruik van batterijen. Aan de andere kant halen lichtnetapparaten hun stroomvoorziening uit het reguliere elektriciteitsnetwerk, waardoor ze grotere gebieden van elektriciteit kunnen voorzien. Met behulp van de nieuwste innovaties op het gebied van elektrische omheiningen bieden deze apparaten uitstekende bescherming voor zowel mens als dier.

Koltec Minigard pakketten voor dier en tuin

Naast schrikdraadapparaten zijn er specifieke pakketten ontworpen en gelanceerd voor gebruik rond vijvers, tuinen en volières. Deze basispakketten maken het eenvoudig om de veiligheid van uw tuin, vogels en vissen effectief te waarborgen. Zo is er een Koltec Minigard CP tuinpakket waarmee u snel een afrastering kunt opzetten in uw tuin of op uw schutting. Hierdoor kunt u de bewegingsvrijheid van uw honden en katten binnen of buiten uw perceel gemakkelijk beheren.

Een compleet assortiment 

Naast hoogwaardige schrikdraadapparaten is er een uitgebreid assortiment aan essentiële accessoires voor het opzetten van een volledige schrikdraadafrastering. Ontdek de batterijen, isolatoren, poortgrepen en spanners, die essentieel zijn voor een effectieve omheining rondom tuinen en weilanden. Met handige poortgrepen voor gemakkelijke doorgangen en isolatoren voor stevige bevestiging aan houten palen, zorgt Koltec ervoor dat stroomverlies wordt voorkomen en uw afrastering betrouwbaar blijft.

De beste kwaliteit bij devakhandel

Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid van uw afrastering. Of u nu op zoek bent naar kwalitatieve onderdelen voor een goede afrastering voor uw tuin of weiland, wij hebben passende producten voor u klaarstaan. Bij devakhandel bieden we nog meer voordelen, namelijk: