Rainbird

Je bent hier:
HomeMerkenRainbird
Bij devakhandel zien we de waarde in van een efficiënt en betrouwbaar irrigatiesysteem, ontdek de hoogwaardige producten van Rainbird bij devakhandel.nl.
Zoeken
8 producten gevonden
Sorteren

Rainbird: De expert in irrigatietechnologie

Wanneer u op zoek bent naar volledige beregeningssets, kunt u zeker slagen in ons Rain Bird assortiment. Bovendien is het handig dat u ook afzonderlijke onderdelen kunt aanschaffen. Bijvoorbeeld, een specifiek gereedschap dat nodig is bij het instellen en afstellen van een sproeier of een onderdeel dat aan vervanging toe is.

Wat maakt Rainbird uniek?

Een belangrijke missie van Rain Bird is om het intelligente gebruik van water te bevorderen met wereldwijde irrigatietoepassingen. Dat is terug te zien in de producten die ze vermarkten. Bij aanschaf geniet u van de volgende voordelen:

  • Duurzaamheid: de producten zijn gemaakt om lang mee te gaan;
  • Aanpasbaarheid: dankzij flexibele besturingssystemen;
  • Slimme technologie: waardoor planten enkel de benodigde hoeveelheid water krijgen;
  • Milieuvriendelijk: helpt niet alleen bij waterbesparing, maar draagt ook bij aan het behoud van ons milieu.

Toonaangevend merk in irrigatieproducten

Benodigdheden voor micro beregening, kwalitatieve sproeiers of kogelkranen vindt u allemaal in ons Rain bird aanbod. Vanaf 1933 is het Amerikaanse merk al actief op het gebied van irrigatie. Sindsdien heeft het meer dan 450 patenten ontvangen, waaronder de eerste in 1935 voor de originele horizontale slagsproeier. Het is dan ook geen verrassing dat het merk de wereldwijde leider wil zijn in de irrigatie-industrie.
Rainbird kopen bij devakhandel
Wij zijn trots u een breed aanbod te bieden in irrigatieproducten van een toonaangevend merk als Rainbird. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor efficiënte irrigatieoplossingen. Bij devakhandel hechten we veel waarde aan onze klantenservice en daarom bieden wij:

  • Hoogwaardige klantenservice die 6 dagen per week bereikbaar is;
  • Deskundig advies;
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis;
  • 14 dagen retourgarantie;
  • Producten met hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling of misschien een vraag over een product? Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail.