Solo

Je bent hier:
HomeMerkenSolo
Het Duitse merk Solo verkoopt sproeiers en cut-off machines van hoogwaardige kwaliteit. Als fanatieke particuliere gebruiker of beroepsprofessional kun je met de sproeiers en spuiten van dit merk goed uit de voeten.
Zoeken
61 producten gevonden
Sorteren

Solo: hoogwaardig sproeigereedschap

In 1948 werd Solo Kleinmotoren GmbH opgericht in de Duitse stad Stuttgart. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een wereldwijd vooraanstaande fabrikant, gespecialiseerd in producten zoals hand- en rugsproeiers, sproei-apparaten en drukspuiten.

Het aanbod

We bieden een breed scala aan producten, waaronder rugspuiten, handspuiten en diverse bijbehorende onderdelen. Hieronder lichten we een aantal van deze producten toe:

Solo rugspuit

In het assortiment van devakhandel.nl hebben we diverse Solo rugspuiten. De rugspuiten variëren in het aantal liters dat ze kunnen dragen, zo zijn er rugspuiten voor 10, 15, 16, 18 en 20 liter. Veilig werken zonder vermoeid te raken? Dat kan met het draagsysteem voor 12 en 15 liter rugspuiten.

Solo handspuit

De handspuiten zijn klein, licht, handig en veelzijdig inzetbaar. In het aanbod van devakhandel.nl vindt u handspuiten met een inhoud van 1, 1,25 en 2 liter.

Solo kopen bij devakhandel.nl

Heeft u vragen over welk type product u nodig heeft? Dan staan wij graag voor u klaar, telefonisch of via e-mail. Bij devakhandel hechten we veel waarde aan onze klantenservice, daarom bieden wij:

  • Hoogwaardige klantenservice die 6 dagen per week bereikbaar is;
  • Deskundig advies;
  • Voor 15.00 uur besteld, morgen in huis;
  • 14 dagen retourgarantie;
  • Producten met hoogwaardige kwaliteit.