Ecostyle PlantKracht Sticks 30 stuks

3,82 incl. btw

Universele voedingssticks voor kamerplanten.
De makkelijkste manier om je kamerplanten te voeden? Dat is met PlantKracht voedingssticks!

3,82 incl. btw

Levertijd 2-3 werkdagen

Beschrijving

Kamerplanten voedingssticks

Wil je je kamerplanten voeden, maar vergeet je dit vaak? PlantKracht voedingssticks hoef je alleen maar in de aarde te steken en geven wel drie maanden lang voeding aan je plant. Zo groeien ze sneller en zijn ze weerbaar tegen plagen en ziekten.

Kamerplanten verzorging kopen

Je kamerplanten verzorgen doe je met de organische producten van ECOstyle. Met plantenvoeding houdt je de plant sterk en bevorder je de groei. Zorg voor een goede basis met turfvrije potgrond en hydrokorrels. Last van rouwvliegjes of andere insecten in je kamerplant? Die bestrijd je eenvoudig met aaltjes en InsectWeg spray. Voor het stekken van je planten gebruik je StekPoeder om de wortelvorming te bevorderen.

Gebruiksaanwijzing

Duw twee tot vier staafjes in de potgrond, zodat je de stick net niet meer ziet. De voedingsstoffen worden na verloop van tijd door de plantwortels opgenomen. Je plant krijgt hiermee voldoende voedingstoffen voor een hele maand. Het kan voorkomen dat de sticks gaan schimmelen, dit kan geen kwaad en is alleen maar een goed teken: de sticks worden omgezet in voedingsstoffen die door de plant kan worden opgenomen.

Extra informatie

Verpakkingseenheid

1st

Artikelnummer 86.02.640
EAN nummer 8711731036214