Gazonbeschermingsnet 2.00m x 25m zwart

388,49 incl. btw

Robuuste, flexibele netten in rotvrij geëxtrudeerd polyethyleen om graszones tijdelijk te beschermen en te verstevigen zodat ze toegankelijk worden voor voetgangers, rijwielen en personenwagens.

388,49 incl. btw

Levertijd 3-5 werkdagen

Beschrijving

Productomschrijving

Robuuste, flexibele netten in rotvrij geëxtrudeerd polyethyleen om graszones tijdelijk te beschermen en te verstevigen zodat ze toegankelijk worden voor voetgangers, rijwielen en personenwagens. De netten verhogen de draagkracht van de ondergrond en voorkomen spoorvorming of beschadiging van de grasmat. Ze zijn veelvoudig herbruikbaar.

Toepassingen: tijdelijke parkeerplaatsen, caravanparkings, intensief gebruikte graspaden, toegangswegen in gras.

Plaatsingsadvies
Voor de plaatsing het gras kort maaien. Het gazonbeschermingsnet enkele meters uitrollen op een vlakke ondergrond en aan de korte zijde om de 25cm vastleggen met U-beugels. Vervolgens het net volledig uitrollen en hard aantrekken en op dezelfde wijze bevestigen op de andere korte zijde. Meerdere netten goed aansluitend leggen, met 20cm overlapping. Bevestigen aan de open langszijde en ter plaatse van de overlapping om de meter afstand met U-beugels. Het gras groeit door de openingen, verstrengelt met de mazen van het net en geeft een natuurlijk aspect aan het geheel.

Extra informatie

Afmeting

2.00m x 25m

Dikte

ca. 5.2mm

Gewicht

675 g/m²

Kleur

Zwart

Maaswijdte

27mm x 27mm

Materiaal

HD polyethylen

Artikelnummer 92.01.081
EAN nummer 5420059100417