Luxan Brodilux Graan

4,95 incl. btw

BRODILUX GRAAN 50 G TEGEN MUIZEN
Luxan Brodilux Graan is een lokaas op graan basis, klaar voor gebruik, in sachets van 25 gram ter bestrijding van huismuizen.

Op voorraad, vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis
Koop dit product en verdien 5 Punten!

Achteraf betalen

Betaal pas voor uw bestelling zodra u deze thuis heeft ontvangen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Klantenkaart

Spaar punten voor extra korting. U ontvangt 1 punt per €1 euro die u uitgeeft.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Beschrijving

Wees snel van uw muizenprobleem af met het sterke Luxan Brodilux Graan Muizengif. De korrels bevatten de werkzame stof Brodifacoum waar maar een klein beetje van nodig is om de muis te doden. Door de graan vorm zal het extra aantrekkelijk zijn voor de muis. Muskil graan komt in zakjes van 25 gram die niet opengemaakt hoeven te worden. De muizen zullen hierdoor heen knagen. Inhoud: 2 x 25 gram.

Werkzame stof: Brodifacoum 0,0029%

Toelatingsnummer: NL-0018192-0000

Toepassing: Plaats afhankelijk van de ernst van de overlast 1 of 2 zakjes gif bij voorkeur in een voerdoos. U hoeft de zakjes niet open te maken, de muizen eten hier doorheen. Zet het gif op plaatsen waar u de muizen heeft gezien (langs muren of achter en onder kasten bijvoorbeeld), uitwerpselen heeft gevonden of dichtbij hun schuilplaats of eetplaats. Neem 1 tot 3 meter afstand tussen de lokaaspunten, afhankelijk van de situatie. De eerste week controleert u om de 2 of 3 dagen hoeveel gif er wordt gegeten. Als (bijna) al het gif is opgegeten, dient u meer voerdozen neer te zetten en eventueel ook meer zakjes per punt te gebruiken. Bij een normale opname kunt na de eerste week elke 7 of 14 dagen controleren. Vul het gif bij waar het is opgegeten totdat er niet meer van gegeten wordt. Als na 28 dagen geen gewenst resultaat is geboekt in het terugdringen van de muizenplaag, is het aan te raden een ongediertebestrijder te consulteren.

Let op: met het gebruik van gif altijd op rondom kinderen en huisdieren. Het is raadzaam katten en honden extra te voeren tijdens het gebruik van muizengif. 

Extra informatie

Gewicht0.05 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Luxan Brodilux Graan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie