Toont alle 7 resultaten

Kieseriet 2kg

8,95

Korrelvormige magnesiummeststof, verhelpt magnesiumgebrek en zorgt voor mooie diepgroene bladeren van alle groene planten. Bevat 26% MgO. Gebruik 200-400gr per 10m2

Meststof Gazon Najaar

8,49

Organische korrelvormige meststof voor gazons in het najaar. Het hoge kaliumgehalte maakt het gazon winterhard en ijzer zorgt voor behoud van kleur. Gebruik 0.5-0.7kg per 10m2. Leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Meststof Gazon Pur

8,5045,95 incl. btw

Organische korrelvormige meststof met indirecte maar zeer goede werking tegen mos. Veel kalium verhoogt de weerstand tegen droogte, vorst en betreding. Gebruik 0.6-1.2kg/10m2. Leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Meststof Gazon Start

8,50

Herstelt snel een beschadigd gazon na de winter of na het verticuteren en zorgt voor een snelle groenkleuring. Geeft direct resultaat en heeft een lange nawerking. Ideaal ook voor de bemesting van grote oppervlaktes gazon. Leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Meststof Microgazon Plus

8,49

Meststof met een meervoudige werking door toegevoegde kalk en nuttige bacteriën. Indirecte werking tegen mos, vermindert de viltlaag en gaat verzuring tegen! Leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Meststof Vital Green Gazon

8,49

Evenwichtige gazonmeststof die zorgt voor een onmiddellijke én aanhoudende groei van het gras. Verrijkt met magnesium en ijzer voor een intens diepgroene graskleur gedurende 100 dagen. Leverbaar in verschillende hoeveelheden.