Toont alle 8 resultaten

Gazonmeststof

7,3538,50

Ideaal voor jonge, recent aangelegde gazons en als ondehoudsbemesting voor bestaande gazons. Verrijkt met magnesium voor een blijvend diepgroene graskleu

PHC Biovin vloeibaar

191,80

PHC Biovin Vloeibaar is een organisch en energierijk extract van gehumificeerde druivenresten. De omzetting resulteert in een samenstelling van natuurlijke en effectieve groeihormonen (auxine) en organische plantnutriënten.

PHC BPF 5-0-3

47,201.633,50 incl. btw

Basic Plant Feed is een basis meststof aangevuld met natuurlijke fulvine, die uitermate geschikt is voor fertigatie toepassingen. De plantaardige grondstof zorgt naast de minerale waarde voor aanvulling van het organisch stofgehalte.

PHC Flexx

PHC Flexx is een oplosbare biostimulant voor verbetering van de kwaliteit van gras. De combinatie met PHC Myconate stimuleert de inheemse mycorrhiza voor symbiose met de graszoden.

PHC Fulvic Dry

580,80

Fulvic Dry heeft een hoge pH, hoog fulvine gehalte, sterk chelerende eigenschappen en stimuleert het bodemleven. Het zorgt voor een betere opname van alle vastgelegde mineralen in de grond.

PHC OPF 7-0-2

119,804.840,00 incl. btw

De organische basis van OPF bestaat uit plantaardige reststromen met hoge gehaltes aan natuurlijke suikers. Door middel van een specifiek fermentatieproces worden de plantaardige reststromen opgewaardeerd tot een excellente meststof.

PHC OPF Granulaat 11-0-5

27,60790,15 incl. btw

De organische basis van OPF bestaat uit plantaardige reststromen met natuurlijke suikergehaltes. Door middel van een specifiek fermentatieproces worden de plantaardige reststromen opgewaardeerd tot een excellente meststof.

PHC Turf Saver

219,80

Turf Saver is ontwikkeld voor de aanleg greens, sportvelden en gazons. De samenstelling bevat zuivere sporen van vier verschillende endo-mycorrhizasoorten, een startmeststof en bacteriën voor de wortelomgeving. Deze bacteriën zijn speciaal geselecteerd voor het vastleggen van stikstof, het cheleren van elementen en het afbreken van organisch materiaal.