Resultaat 1–16 van de 48 resultaten wordt getoond

DCM IMPULS TD 2kg

DCM IMPULS TD® is een biostimulant op basis van Trichoderma spp., een bodemschimmel die leeft in de wortelomgeving, op organisch materiaal en in samenwerking met de plantenwortels.

Eco-mix 1 25kg

51,43

Compleet samengestelde formule met nadruk op stikstof voor (pot)grond o.a. zaai- en stekpotgronden

Eco-mix 4 25kg

54,15

De organische potgrondmix, evenwichtig samengesteld. Ideaal voor bladgroenten, vruchtgroenten, potplanten, gazons en grassportvelden

Mix 2 25kg

46,89

Formule rijk aan kalium: ideaal voor bloeiende planten, heesters, bomen, rozen, vaste planten, (fruit)bomen, aardbeien, vrucht- en knolgroente

Mix 3 25kg

39,02

ideale basisbemesting voor gazons, groenten, boomkwekerij- en siergewassen met nadruk op (blad)groei

PHC AgroAcid

99,20

Revolutionaire hersteller van opnamecapaciteit bij verzilte bodems. Door bicarbonaten in bodems af te breken komen elementen zoals calcium, fosfaat, zink en stikstof weer beschikbaar voor de plant.

PHC AgroWax

98,00

Revolutionaire natuurlijke was die de natuurlijke eigenschappen van het blad herstelt. Aantasting van de natuurlijke waslaag op het blad zorgt voor verhoogde abiotische en biotische vatbaarheid. PHC AgroWax overbrugt de periode van herstel en voorkomt verdere aantasting.

PHC BioPak

147,60

PHC BioPak is een oplosbare biostimulant met probiotische rhizobacteriën. Dit product werkt op natuurlijke en strategische wijze synergetisch voor gezonde plantengroei.

PHC Biovin vloeibaar

191,80

PHC Biovin Vloeibaar is een organisch en energierijk extract van gehumificeerde druivenresten. De omzetting resulteert in een samenstelling van natuurlijke en effectieve groeihormonen (auxine) en organische plantnutriënten.

PHC BPF 5-0-3

47,201.633,50 incl. btw

Basic Plant Feed is een basis meststof aangevuld met natuurlijke fulvine, die uitermate geschikt is voor fertigatie toepassingen. De plantaardige grondstof zorgt naast de minerale waarde voor aanvulling van het organisch stofgehalte.

PHC Colonize AG

198,00

PHC Colonize Ag is een oplosbare biostimulant met probiotische rhizobacteriën en schimmels. De drievoudige werking dient plantengroei op een strategische en natuurlijke wijze. Allereerst is de microbiologie speciaal geselecteerd voor fi xatie van stikstof, vrijmaken van o.a. fosfaat, verhogen van chlorofyl gehalte en afbraak van organische materialen.