Toont alle 7 resultaten

Grisport Cross Ariel S3

104,95 incl. btw

Deze lage Grisport schoen 1 van de 2 dames modellen in de collectie. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Cross Beat S3

104,95 incl. btw

Dit lage model werkschoen is gemaakt van microfiber wat lichter is dan leer maar wel dezelfde bescherming biedt. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Cross Enduro S3

104,95 incl. btw

Deze lage Grisport schoen is de nieuwste in de collecties van Grisport en het lichtste model in het assortiment. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Cross Horizon BOA S3

127,50 incl. btw

Dankzij de microfiber waarvan de Grisport Cross Safety Horizon gemaakt is, is de schoen de lichtste uit de collectie. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Cross Nordic S3

104,95 incl. btw

Dit lage model werkschoen heeft veel weg van een sportschoen en is licht waardoor het minder vermoeiend is lang op deze schoenen te staan of lopen. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Cross Serena S3

104,95 incl. btw

Deze lage dames Grisport schoen is de nieuwste in de collecties van Grisport en het lichtste model in het assortiment en een van de twee dames modellen. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.

Grisport Cross Xtrail S3

104,95 incl. btw

De neus van dit model is voorzien van Fiberglass wat dezelfde veiligheid biedt als andere materialen, maar lichter is. De pasvorm van de werkschoen valt niet groter of kleiner dan normaal.