Protect Home Frap Block

9,99 incl. btw

Protect Home Frap Block muizen in huis is perfect voor de bestrijdingen van huismuizen in ruimten. Frap block is kant-en-klaar lokaas dat uitsluitend binnenshuis mag worden toegepast ter bestrijding van muizen.

Op voorraad, vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis
Koop dit product en verdien 10 Punten!

Achteraf betalen

Betaal pas voor uw bestelling zodra u deze thuis heeft ontvangen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Klantenkaart

Spaar punten voor extra korting. U ontvangt 1 punt per €1 euro die u uitgeeft.

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Beschrijving

Voor de bestrijding van muizen 2 zakjes Frap block per lokdoosje gebruiken. Maak de zakjes niet open, maar plaats deze in de hiervoor geschikte lokdoosjes. Zet de lokdoosjes vervolgens op plaatsen waar de muizen geregeld komen of voedsel halen. Als richtlijn kan gelden 1 lokdoosje per 10 a 15 m² vloeroppervlak. Plaats de lokdoosjes met de lange zijde zoveel mogelijk tegen de wanden/plinten. Indien van toepassing ook tussen (systeem) plafonds. Het lokaas moet gedurende enkele dagen in ruime mate aanwezig zijn. Daarom elke dag of om de twee dagen controleren en het middel zo nodig aanvullen tot er niet meer van gegeten wordt. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.

Voorzorgsmaatregelen:
Wanneer de bestrijdingsactiviteit is afgerond, de resten van het lokaas verzamelen en in plastic verpakt aanbieden bij het Klein Chemisch Afval (KCA) depot. Dode muizen (de eerste kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden) eveneens verzamelen, zowel binnen als buitenshuis, en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, opdat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd.

Werkzame stof:  Difethialon

Gehalte: 0,0025%

Inhoud: 6 x 15gr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Protect Home Frap Block” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie