Protect Home Mottenval 3 Stuks

4,99 incl. btw

Tegen Motten

Optimale gebruiksperiode: Januari t/m December

Samenstelling: cis-9-trans-12-Tetradecadienyl acetate en kleefstof

  • Gebruiksklaar
  • Lange werkingsduur van 8 weken
  • Volledig veilig in gebruik
  • Geen afgifte van actieve stoffen in de kamer of op voeding
  • Zonder bestrijdingsmiddelen
Op voorraad, vandaag voor 15:00u besteld, morgen in huis
Categorie: SKU: 81679224

Klantenservice

Onze medewerkers zijn dagelijks van maandag t/m vrijdag van 08:00u - 17:00u en op zaterdag van 09:00u - 16:00u beschikbaar voor al uw vragen.

Gratis verzending

Gratis verzending voor alle bestellingen boven de €250,-

Achteraf betalen

Liever achteraf betalen? Neem contact met ons op voor de voorwaarden.

Beschrijving

De voedingsmiddelenmottenval is ideaal voor de behandeling van voedingsmiddelenmotten, zoals meelmotten, cacaomotten en Indische meelmotten in keukenkasten.

Gebruiksaanwijzing:

De mottenval is geschikt voor het monitoren van een infestatie motten in verwerkte voedingsmiddelen zoals meel, rijst, pasta, cacao en gedroogd fruit. De mannetjes worden door de lokstof aangetrokken en blijven aan het lijmoppervlak vastkleven.

 

Neem de val uit de verpakking en verwijder de beschermfolie. De reeds voor gevouwen val zoals aangeduid samenvouwen tot een driehoek. Het zelfklevende korte lipje op de buitenzijde van de driehoek leggen. De aldus bekomen val plaatsen in de onmiddellijke nabijheid van de vermoedelijke plaats van besmetting (kasten). Val is alleen voor gebruik binnenshuis. Niet gebruiken op plaatsen waar onverpakt eten of voedingswaren aanwezig zijn. Als een infestatie is geïdentificeerd eventueel geïnfesteerde voedselbronnen verwijderen en de plaatsen schoonmaken. Voor ernstige infestaties is een curatieve behandeling met een biocide misschien nodig naast de hygiëne maatregelen die ook dienen genomen te worden.

 

De val is na openen meteen effectief en heeft een werkingsduur van 8 weken. Behandelingsoverschotten en gebruikte vallen deponeren bij het restafval.

Extra informatie

Gewicht0.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Protect Home Mottenval 3 Stuks” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie