Snoeizaag Silky Gomtaro 270-8 recht model

54,50 incl. btw

De Gomtaro 270-8 is een rechte trekhandzaag met spits toelopende punt. Zaagblad van 27 cm. Het zaagblad van deze Japanse trekzaag loopt door tot in de handgreep. Dit zorgt voor een stevige zaag & het is makkelijk te vervangen.

 

54,50 incl. btw

Levertijd 2-3 werkdagen

Beschrijving

Productomschrijving

De Gomtaro is een onmisbaar onderdeel van je basisuitrusting en de eerste keuze bij begeleidingssnoei aan de tijdelijke kroon van de boom in de jeugdfase. Het rechte blad geeft een extra zuivere zaagsnede met nog meer precisie dan een gebogen blad.

Het rechte blad van de Gomtaro snoeizaag is nikkel gecoat en voorzien van Silkys unieke Mirai-Me vertanding. Deze laser uitgesneden tanden, met een kerf van 1.4 mm., zagen snel en eenvoudig vers hout.

Voor het zagen tussen de knie en tot schouderhoogte wordt een recht zaagblad (Type Gomtaro) geadviseerd, voor het zagen onder de knie en vanaf schouderhoogte wordt een gebogen zaagblad (Type Zübat) geadviseerd.

De rubberen handgreep ligt comfortabel en vast in de hand en absorbeert trillingen. De Gomtaro snoeizaag is in meerdere lengtes leverbaar. Alle zagen uit de Gomtaro serie zijn voorzien van een lichtgewicht, polypropyleen holster met afneembare riemhouder. Het holster is zo ontworpen dat de zaag er in geen mogelijkheid uit valt. Maar de zaag trekt u tegelijkertijd in één beweging uit het holster. De twee rolletjes in het holster voorkomen dat de scherpe tanden de hoes beschadigen en onderkant is voorzien van een grote opening voor het verwijderen van vocht en zaagsel.

Het zaagblad maakt u het beste schoon met olijfolie. Hars lost op in olijfolie en dit is dan ook een effectieve en milieuvriendelijke manier om het blad te reinigen en de zaagcapaciteit te behouden. Schuif de meegeleverde hoes over het gereinigde zaagblad en bewaar de zaag op een droge plaats.

Tip: Zorg voor de nabijheid van een reserve zaagblad, zodat u altijd gemakkelijk door kan blijven zagen.

Silky wordt geproduceerd in Japan sinds 1919 uit hoogwaardig SK-4 Carbonmetaal.

Productinformatie

Bladlengte: 270 mm (tot Ø 135 mm)
Vertanding: grof (8 tanden per 30 mm)

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Artikelnummer 60.01.267
EAN nummer 4903585102274