Solo Accu Rugspuit 417 18 liter

370,00 incl. btw

Niet meer pompen dankzij de accu-aangedreven pomp! Zeer praktische en hoogwaardige accu-spuit van Solo. Dankzij 18 liter tankinhoud geschikt voor groter werk!

370,00 incl. btw

Levertijd 3-5 werkdagen

Beschrijving

Productomschrijving

Het voordeligste accu aangedreven sproeiapparaat van Solo heet SOLO 417. De krachtige loodgelaccu werkt tot en met 3,7 uur maximaal en is na ca. 8 uur weer opgeladen. Het lichte transparante kunststof reservoir bevat 18 l. Een kunststof lans van 50 cm met hoogwaardige sproeikop behoort tot de standaarduitrusting. Loodgelaccu 12 V/7,2 Ah, 18 l, 7,6 kg eigen gewicht.

Productvoordelen

▪ Snelle oplaadtijd accu
▪ Vlakstraalsproeikop
▪ Werkdruk instelbaar in 2 standen voor extra capaciteit
▪ Spuitdruk regelbaar in 2 posities (2,4 en 4,3 bar).
▪ Spuitdebiet 1,07 l/min of 1,42 l/min (stand 1 of stand 2).
▪ Eenvoudige draagriemen en platte sproeikop.
▪ Inclusief accu, oplader en manometer.

Belangrijk:

 • Zorg dat de accu altijd volledig geladen is als de machine wordt weggezet voor langere tijd. Als het toestel voor 1 maand of langer niet wordt gebruikt, altijd tussentijds de accu opladen totdat het toestel weer volledig opgeladen is, om schade aan de accu te voorkomen.
 • Verder is het van belang de accurugspuit na elk gebruik goed leeg te maken en na te spoelen met een ruime hoeveelheid schoon leidingwater. Dit voorkomt vervuiling of aantasting van de pomp en leidingen door het gebruikte spuitmiddel. Let er bovendien op dat de spuit wordt weggezet in een droge en schone omgeving.
 • Let bij aansluiten van de accukabels op de juiste polariteit om schade aan accu of lader te voorkomen (rood = +, zwart = -)
 • Er mogen geen agressieve, zuur- en oplosmiddelhoudende reinigingsmiddelen gebruikt worden. Bovendien is het van belang dat gebruikte middelen gemengd moeten worden met tenminste ¼ aan water. Bovendien moet de spuit na gebruik weer gereinigd worden. Zie voor de exacte informatie altijd de bijgeleverde gebruikershandleiding.
 • Om veiligheidsredenen mogen explosieve, brandbare stoffen, sterk bijtende vloeistoffen, desinfecterende en impregnerende middelen en vloeistoffen met een temperatuur boven de 40° C niet met dit apparaat worden gesproeid.
 • Het apparaat beschermen tegen langdurige blootstelling aan direct zonnestralen of vorst.
 • Door ammoniakdampen mag het apparaat niet permanent in veestallen worden bewaard.
 • Het apparaat niet met stikstof- fosfaathoudende oplossingen vullen
 • Het apparaat niet met oplosmiddel of oliehoudende stoffen vullen
 • Het apparaat en het slangsysteem na elk gebruik grondig reiniging (meerdere malen spoelen), daarbij meerdere keren de pomp inschakelen en aan de drukhendel van de snelsluitklep trekken.
 • Het apparaat in geopende stand, met de opening naar beneden, laten drogen.

Extra informatie

Gewicht 7,6 kg
Breedte

39cm

Hoogte

52cm

Inhoud

18L

Lengte

25cm

Leeggewicht

7.6kg

Oplaadtijd

Ca. 8 uur

Materiaal sproeilans

Kunststof

Verpakkingseenheid

1st

Werkduur met volle accu

3 à 4 uur

Artikelnummer 60.02.393