Toont alle 10 resultaten

APP Dompelpomp Type TPS 200

138,45

Alle TPS dompelpompen zijn vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof. De lagers en mechanische asafdichtingen zijn geconstrueerd voor een lange levensduur en garanderen een permanente inbedrijfstelling.

APP Dompelpomp Type TPV 200

131,89

Alle TPV-dompelpompen zijn vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof. De lagers en mechanische asafdichtingen zijn geconstrueerd voor een lange levensduur en garanderen een permanente inbedrijfstelling.

Arven Mizar 30 lower – vlakzuigpomp

310,99

Deze professionele dompelpomp is zeer compact en volledig in RVS 304. Deze pomp vindt zijn toepassing in het verpompen van zuiver tot licht vervuild water; de dubbele asafdichting draait in een oliebad.

Dompelpomp TPV-600

211,75

De APP TPV-600 dompelpomp is een pomp met vortex waardoor deze geschikt is voor het verpompen van vuil water met vaste delen tot 32mm. Deze pomp is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het verpompen van vuil waterputten, rioolwater (fekaliën) en slootwater.

LEO Dompelpomp LKS 250 PW-A

119,79

De PW-A dompelpomp is geschikt voor het verpompen van licht vervuild water met vaste bestanddelen tot max. 20 mm. De pomp is uitgevoerd met een ingebouwde vlotter en standaard 10 mtr rubber HRNF kabel.

Simaco dompelpomp Type EGO

197,25

Deze nieuwe EGO dompelpomp met ingebouwde vlotter (GI) of sensor (SE) heeft een ruim toepassingsgebied, maar is vooral praktisch voor installaties in kleinere ruimtes. De ingebouwde vlotter is eenvoudig te blokkeren voor permanent gebruik.