Gereedschap

Je bent hier:
In ons assortiment vindt u kwalitatief gereedschap, zoals Rainbird sleutels, voor watertechniek.

Merk

Merk
  • Arcelor Mittal (4)
  • Betafence (4)

Prijs

Prijs
Zoeken
14 producten gevonden
Sorteren

Kwaliteitsgereedschap voor uw beregeningssysteem

Heeft u een tool nodig voor het afstellen van uw sproeier? Zoekt u een Rainbird sleutel voor uw Maxi-Paw? Of een ventielsleutel voor de installatie van een ventiel aan uw irrigatiesysteem? Bij devakhandel weten we raad en hebben we de juiste tools op voorraad. We weten dat kwalitatief gereedschap zoals een Rainbird schroevendraaier of insteeksleutel onmisbaar is bij het installeren van watertechniek. Of u nu een professional of een doe-het-zelver bent, bij devakhandel vindt u het juiste gereedschap voor uw irrigatie- of beregeningssysteem

Voordelen van Rainbird tools

Op het gebied van irrigatie- en watertechnologie is Rain Bird een gerenommeerd merk. Het gereedschap wordt veelvuldig gebruikt in tuinbouw en landbouw. Het merk heeft een flinke reputatie op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Bij het gereedschap van Rainbird denk je aan:

  • Onmisbaar bij installatie van systemen die zorg dragen voor efficiënt watergebruik;
  • Speciaal gemaakt om lang mee te gaan en is dus duurzaam;
  • Hoog aangeschreven vanwege de professionele kwaliteit.

Het assortiment

Bij devakhandel begrijpen we hoe belangrijk het is om uw irrigatie- of beregeningssysteem in topconditie te houden. Om die reden bieden we passend gereedschap aan, zoals diverse Rainbird sleutels, van topkwaliteit. Alle benodigde tools voor het installeren van bijvoorbeeld een sproeier vindt u in ons assortiment. Voor het installeren van een pop up sproeier, is de rotor tool het gereedschap dat u nodig heeft. Voor het afstellen en afsluiten van uw sproeier, raden wij u de Rainbird schroevendraaier aan. Zo kunt u gemakkelijk aanpassingen doen aan onder andere de sproeiafstand, zodat u het meeste uit uw systeem haalt. Daarnaast hebben we diverse Rainbird sleutels die essentieel zijn bij het efficiënt instellen van uw watersysteem. Ontdek de Rainbird sprinkler tools, de diverse (insteek)sleutels en meer bij devakhandel.

Waarom kiezen voor devakhandel?

In ons assortiment beschikken we over de perfecte tools voor uw watertechnische projecten. Wilt u morgen al aan de slag? Bestel uw rainbird tools dan voor 15.00 uur en installeer morgen al uw irrigatie- of beregeningssysteem met uw nieuwe gereedschap. Onze klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel en daarom bieden wij:

  • Hoogwaardige klantenservice die 6 dagen per week bereikbaar is;
  • Deskundig advies;
  • 14 dagen retourgarantie;
  • Producten met hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u vragen over het plaatsen van een bestelling, over een Rainbird sleutel of wilt u wat meer advies over het gereedschap dat u nodig heeft bij een watertechniek project? Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail.