Kogelkranen en afsluiters

Je bent hier:
HomeWatertechniekKogelkranen en afsluiters
Wees verzekerd van een betrouwbare en nauwkeurige regeling van waterstromen met een hoogwaardige kogelkraan en kogelafsluiter uit ons assortiment.

Merk

Merk
  • Ecostyle (3)
  • Luxan (4)
  • Protect Garden (1)
  • Protect Home (3)

Prijs

Prijs
Zoeken
11 producten gevonden
Sorteren

Een efficiënte watertoevoer

Dankzij kwalitatieve kogelkranen en kogelafsluiters beheert u watertoevoer op efficiënte wijze en gaat er niet onnodig water verloren. Binnen ons assortiment bieden we verschillende kogelkranen en -afsluiters aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kogelkraan 3/4, kogelafsluiter 3/4, of een kogelafsluiter van het merk Rainbird.

Binnen- of buitendraad

Ons aanbod bevat zowel kogelkranen met binnendraad als met buitendraad, evenals kranen met een combinatie van beide. Allemaal te vinden in het assortiment van devakhandel, zodat u het product kunt vinden dat het beste bij uw persoonlijke behoeftes aansluit.

Kogelkraan

Deze wordt ingezet om de watertoevoer naar specifieke zones in uw tuin of landschap te regelen. Het is dus een belangrijk element in een irrigatiesysteem. Door de kogelkraan te openen of sluiten, kunt u de watertoevoer eenvoudig beheren.

Kogelafsluiter

Ook de kogelafsluiter speelt een belangrijke rol in het efficiënt beheren van waterstromen in een irrigatiesysteem.

Kogelkraan kopen bij devakhandel.nl

Bent u toe aan een verbetering van uw watertoevoer? Dan mag een kwalitatieve kogelkraan en kogelafsluiter niet ontbreken. Ontdek in het assortiment bij devakhandel.nl welke het beste past op uw watertoevoer. Bovendien bieden we binnen deze categorie ook een Bonfix buitenkraan, drijvende voetklep en RVS filterkorf aan, die u misschien van pas kunnen komen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan staan wij voor u klaar met deskundig advies, zodat u de producten vindt die aan uw behoeften voldoen. U bereikt ons per telefoon of e-mail.