Micro beregening

Je bent hier:
HomeWatertechniekMicro beregening
Voor kleinere oppervlakken zoals plantenbakken, bloembedden of het bewateren van specifieke struiken is microberegening ideaal.

Merk

Merk
  • Agealube (2)
  • Felco (2)
  • Fiskars (7)
  • Freund (8)
  • Makita (13)

Prijs

Prijs
Zoeken
32 producten gevonden
Sorteren

Wat is microberegening?

Microberegening, of druppelirrigatie, is een irrigatietechniek waarbij water direct bij de wortels van planten wordt geleverd in kleine, gecontroleerde hoeveelheden. In tegenstelling tot traditionele sproeisystemen, waarbij water vaak verloren gaat door verdamping en afvoer, maakt druppelirrigatie gebruik van gerichte druppels, druppelbuisjes of sproeiers om het water precies daar te leveren waar het nodig is. Dit resulteert in aanzienlijke waterbesparingen, verbeterde plantengroei en een verminderde kans op onkruidgroei. Druppelirrigatie is zeer geschikt voor kleinere bloembedden, moestuinen of zelfs plantenbakken zonder het aanzicht van de tuin te verstoren.

 

Maak gebruik van druppelslangen

Een micro druppelslang is een waterleiding die op regelmatige afstanden voorzien is van kleine gaatjes. Deze gaatjes zorgen ervoor dat het water gericht wordt afgegeven aan de specifieke delen van uw tuin die u wilt bewateren. Het is dan ook een cruciaal component voor het tot stand brengen van efficiënte microberegening.

 

Precieze bedruppeling

Voor een uiterst precieze druppelirrigatie in uw tuin, is het essentieel om de slang te combineren met microsproeiers of druppelaars. Deze compacte, maar krachtige apparaten leveren water in de vorm van druppels rechtstreeks bij de wortels van uw planten. Ze worden eenvoudig in de gaatjes van de waterslang geplaatst, waardoor het water direct bij de bloemen, planten of struiken terechtkomt. Deze druppeltoevoer wordt nauwkeurig gedoseerd om aan de specifieke behoeften van elke plant te voldoen. Door deze combinatie van componenten wordt het water op een zeer efficiënte manier verdeeld, waardoor verspilling door verdamping of afvoer tot een minimum wordt beperkt.

 

Rainbird micro-irrigatie

Rainbird is een vooraanstaand merk in de wereld van microberegening. Dit innovatieve merk werd in 1933 opgericht in Californië, tijdens de hoogtijdagen van de agrarische bloei in Amerika. Sinds de oprichting produceert Rainbird een uitgebreid assortiment irrigatieproducten voor de landbouwsector, golfbanen, commerciële locaties en particuliere woningen in meer dan 130 landen wereldwijd. Gedurende hun geschiedenis heeft Rainbird meer dan 450 patenten verzameld, wat hun toewijding aan voortdurende innovatie in de wereld van waterbehoud en duurzaam watergebruik benadrukt.

 

De beste producten voor uw druppelirrigatie

Bij ons staat kwaliteit tegen een scherpe prijs voorop. We begrijpen het belang van hoogwaardige producten die betaalbaar zijn. En daarom bieden we een uitgebreid assortiment producten voor Rainbird micro-irrigatie. Ons doel is om aan al uw behoeften te voldoen, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor de producten die u zoekt.

Bij devakhandel maakt u gebruik van nog meer voordelen, namelijk:

  • Voor 15:00 uur besteld? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al thuis.
  • Retourgarantie van 14 dagen.
  • Hoogwaardige producten.


Ons deskundige team staat dagelijks klaar voor al uw vragen over uw projecten. Ook over uw bestelling of de producten op deze pagina kunt u bij ons terecht. Het team is te bereiken via telefonisch contact of per mail.